• Home
  • Ultra Moderno
  • Margot Robbie oduševila na dodjeli Oscara sa svojim novim šiškama
Ultra Moderno

Margot Robbie oduševila na dodjeli Oscara sa svojim novim šiškama

IuteCredit
IuteCredit

Glumica Margot Robbie se odlučila za potpuno drugačiji izgled za dodjelu Oscara. Producentkinja filma Promising young woman na crveni tepih stigala je s tamnijom nijansom plave kose i upečatljivim šiškama.

Getty / Chris Pizzello

Svoj novi stil nosila je u prekrasnom niskom repu za koji je zaslužan slavni frizer Bryce Scarlett, dok je njen prirodni makeup djelo šminkerice Pati Dubroff i Chanel Beauty. Detalji su poslužili kao savršen dodatak nježnoj po mjeri rađenoj haljini Chanel.

Getty / Chris Pizzello
GETTY IMAGES

Još jedna glumica koja je oduševila svojim izgledom svakako je Amanda Seyfried. Poznata vizažistica Genevieve Herr koristila je Lancôme proizvode kako bi stvorila nježni, ružičasti makeup izgled sa hrabrim crvenim usnama koje odgovaraju njenoj haljini. Za njenu kosu, stilisti Renato Campora i Anh Co Tran odlučili su se za pundžu inspirisanu starim Hollywoodom.

Getty / Handout
IuteCredit
IuteCredit

Zendaya je izgledala poput supermodela na crvenom tepihu s dugom, valovitom kosom. Frizuru je uparila s jakim obrvama. Ružičasti makeup je kreirala Sheika Daley koristeći Lancome proizvode.

Getty / Pool

 

Slični članci

Koji oblik nokta je idealan za tvoje prste?

Ultra magazin

Tri vrste modernih farmerki za 2021.

Ultra magazin

Vrijeme je da napadneš celulit! Evo kako.

Ultra magazin