• Home
  • Ultra Moderno
  • Mango kolekcija za proljeće/ljeto objedinjuje bezvremenske komade i inovativni dizajn
Ultra Moderno

Mango kolekcija za proljeće/ljeto objedinjuje bezvremenske komade i inovativni dizajn

Mango kolekcija za proljeće/ljeto 2019. godine, objedinjuje posvećenost Manga savremenim stilovima i razrađenim tkaninama. Ova kolekcija nudi dizajn sa nizom pastelnih nijansi, kao što su blijedo ružičasta, nebesko plava i boja limete.

Mango

U kolekciji su prisutni bezvremenski komadi odjeće, kao što su mantili, ali i inovativni dizajn, kao što su biciklističke. Ljetni vazduh se više osjeti u polutransparentnim tkaninama na bluzama i haljinama, a tu je i neizostavni uticaj 90-tih na tie-dye maxi majicama.

Španski modni brend fokusira se na lagane tkanine i šarmantne printove. Prozračne haljine i lagana trikotaža u kombinaciji sa ljetnim šeširima, tkanim pojasevima i minimalističkim nakitom.

Mango

Asortimanom aksesoara dominiraju pastelne nijanse i karakteristični materijali, poput komada od stakla, ljetnih kapa i cekera, a među obućom su istaknute sandale sa kaišićima i pletenim detaljima od školjki, kao i patike u stilu gležnjerica.

Mango

Cilj Mango dizajna je da inspiriše. Otkrij sve komade odjeće koje možeš kombinovati kako bi kreirala svoj izgled za ovu sezonu.

Posjeti „Mango shopping night“, 19.04.2019. godine u Banjaluci, i potraži inspiraciju za svoju idealnu odjevnu kombinaciju.

Druženje i zabavu upotpuniće prigodni pokloni partnera (Gradsko pozorište Jazavac, restoran ZEN, turistička agencija Travel4fun, kompanija AVON), a tokom kupovine možeš ostvariti i dodatne popuste.

Vidimo se u Mango radnji u Gospodskoj ulici u Banjaluci, od 17-21h!

Mango

 

 

Slični članci

Kako pravilno koristiti micelarnu vodu?

Ultra magazin

Haljine i patike – trend koji volimo i ovo ljeto

Ultra magazin

9 načina kako da kombinuješ omiljenu majicu

Ultra magazin