Ultra Moderno

MAKE-UP TO GO – za žene u pokretu

Četiri najpopularnije nijanse CATRICE bestselera HD Liquid Coverage pudera, pridružuju se beauty policama u praktičnoj mini veličini za žene u pokretu. Limitirana kolekcija D Liquid Coverage Foundation –  Mini veličine, sigurno će se uklopiti u bilo koju torbicu ili neseser i idealan je za putovanja ili popravke šminke dok si u pokretu.

Foto: Catrice

Takođe dio Limitirane koleckije: Četiri omiljene nijanse dostupne su i u standardnoj veličini. Na ovaj su način ljubiteljke šminke i ljepote, savršeno opremljene za suočavanje sa svim svakodnevnim situacijama sa svojim omiljenim puderom – bilo u mini ili u punoj veličini omiljenog pudera.

Foto: Catrice

Ponekad ti nije potreban tvoj omiljeni puder u standardnoj veličini! Tu dolazi praktični mini pandan popularnog HD Liquid Coverage tekućeg pudera by CATRICE: četiri najprodavanije nijanse iz standardnog asortimana, dostupne su u mini veličini od 10 ml u okviru limitirane kolekcije. Svojom ultra laganom, tekućom teksturom, veganski puder pruža visoku, ali prirodnu prekrivenost – do 24 sata. Savršen za putovanja!

Foto: Catrice

Drugi efekt kože – HD Liquid Coverage tekući puder, osjeća se poput druge kože i pruža besprijekoran ten! Izuzetno lagana tekuća tekstura, savršeno prekriva nedostatke i matira kožu.

Foto: Catrice

Dugotrajna formula osigurava prirodan izgled koji traje cijeli dan. Kolekcija slavi četiri najpopularnije nijanse iz standardnog asortimana, koje će ljubiteljke šminke i ljepote i dalje moći pronaći na beauty policama u standardnoj veličini, nakon isteka limitirane kolekcije.

Slični članci

9 pravila za nošenje mini suknje u 2022.

Ultra magazin

Istraživanje pokazalo koliko godišnje gubimo kolagena

Ultra magazin

Zaboravi svoje klasične farmerke. U modi je jeans u boji!

Ultra magazin