Trenutno čitaš
Magija prazničnog decembra donosi “Valcer vikend” u Banjaluci

Magija prazničnog decembra donosi “Valcer vikend” u Banjaluci

Jysk
Jysk

Praznična atmosfera se već nazire, a magiju decembra upotpuniće jedan romantični plesni vikend. Plesni klub BLOK Banja Luka organizuje “Valcer vikend”, jedinstven događaj namijenjen parovima, koji žele da provedu jedan drugačiji vikend, ali i dobro se zabave.

unsplash

“Prvi put u Banjaluci, imamo priliku da kroz ovakav događaj naučimo engleski i bečki valcer i uživamo u njihovoj eleganciji, ali i raskošnim, razigranim pokretima”, poručuju iz Plesnog kluba BLOK i dodaju da će zbog velikog interesovanja, biti održana 2 termina radionica u subotu, 17.12. od 17 do 19 sati i u nedjelju, 18.12. od 12 do 14 sati.

unsplash

“Tokom dva sata, učesnici će naučiti neke od osnovih koraka engleskog i bečkog valcera, razlike i sličnosti, ali i senzibilitet oba plesa. Otkrićemo i neke trikove kod plesanja u paru, vođenja i praćenja, tako da će svi poslije ove radionice imati dovoljno iskustva, znanja i osjećaja da će bez stida moći zaplesati na bilo kojem plesnom podijumu”, poručuje Plesni klub BLOK i pozva zainteresovane da se prijave, jer je broj učesnika ograničen.

unsplash

Radionica se održava u velikoj sali Plesnog kluba BLOK (Jevrejska 54, 1.sprat, Banjaluka). Info i prijave: 066957676 (Viber)

Pročitaj

Facebook event

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum