Ultra Popularno

Madonna snima film o svom životu

Ikona pop muzike režiraće film o svom životu, za koji piše scenario sa američkom scenaristkinjom i novinarkom Diablo Cody, potvrdili su  15. septembra zvaničnici iz Univeral Pictures.

Getty Images

“Želim da podijelim  nevjerovatno putovanje na koje me je poveo život kao umjetnicu, muzičarku, plesačicu – osobu koja je pokušavala da pronađe svoje mjesto u svijetu. Fokus ovog filma će uvijek biti muzika. Muzika je bila ta koja me je gurala naprijed, a umjetnost me održavala živom. Ima toliko neispričanih, inspirativnih priča, a ko bi ih bolje ispričao od mene. Od suštinske važnosti je da podijelim vrtoglavu vožnju mog života iz mog ugla,” rekla je Madonna u izjavi.

Getty Images

Film će pratiti razvoj Madonnine karijere do tačke kada je postala najuspješnija žena u istoriji muzičke scene, modna ikona i žena koja je rušila sve prepreke ispred sebe.

Madonna je najuspešniji ženski muzički umjetnik sa 335 miliona prodatih nosača zvuka i najprofitabilnijim turnejama za solo umjetnika u istoriji.

Naziv filma još uvijek nije poznat, a takođe još nisu objavljena imena glumaca. Jedino što je poznato je da će film producirati komapanija Universal Pictures.

Slični članci

Taylor Swift izvela uživo pjesmu Betty na dodjeli nagrada ACM 2020

Ultra magazin

Bez kojih pet stvari Senidah ne može da zamisli dan?

Ultra magazin

Brankica Janković ekskluzivno za Ultru: “Potpisali smo ugovor za humorističku seriju Advokado”

Ultra magazin