Ultra Popularno

Madonna snima film o svom životu

IuteCredit
IuteCredit

Ikona pop muzike režiraće film o svom životu, za koji piše scenario sa američkom scenaristkinjom i novinarkom Diablo Cody, potvrdili su  15. septembra zvaničnici iz Univeral Pictures.

Getty Images

“Želim da podijelim  nevjerovatno putovanje na koje me je poveo život kao umjetnicu, muzičarku, plesačicu – osobu koja je pokušavala da pronađe svoje mjesto u svijetu. Fokus ovog filma će uvijek biti muzika. Muzika je bila ta koja me je gurala naprijed, a umjetnost me održavala živom. Ima toliko neispričanih, inspirativnih priča, a ko bi ih bolje ispričao od mene. Od suštinske važnosti je da podijelim vrtoglavu vožnju mog života iz mog ugla,” rekla je Madonna u izjavi.

Getty Images

Film će pratiti razvoj Madonnine karijere do tačke kada je postala najuspješnija žena u istoriji muzičke scene, modna ikona i žena koja je rušila sve prepreke ispred sebe.

IuteCredit
IuteCredit

Madonna je najuspešniji ženski muzički umjetnik sa 335 miliona prodatih nosača zvuka i najprofitabilnijim turnejama za solo umjetnika u istoriji.

Naziv filma još uvijek nije poznat, a takođe još nisu objavljena imena glumaca. Jedino što je poznato je da će film producirati komapanija Universal Pictures.

Slični članci

Najgledanije serije na streaming servisima u aprilu

Ultra magazin

Upoznaj novu generaciju porodice Targaryen

Ultra magazin

Za sve ljubitelje serije Dark, stiže još jedna poslastica!

Ultra magazin