Ultra Inspirativno

Ljubavna priča Pink i Careya Harta nije savršena, ali je stvarna

Pjevačica Pink nikada nije krila stvari od svojih fanova. Ona je otvorena knjiga, javno govori o svojoj djeci, borbama sa samopoštovanjem i ljubavi prema vinu. Ta ista nepokolebljiva iskrenost odnosi se i na njen 13-godišnji brak s motocros vozačem, Careyem Hartom.
Getty / Kevin Winter

Par je imao puno uspona i padova – i skoro odustao u više navrata. 2016. godine Pink se našalila s Ellen DeGeneres da je tajna njihove veze u tome što oni „prave pauze“, ali istina je, sa 18 godina ljubavi, trostruka dobitnica Grammyja, ima jedan od najčvršćih brakova u Hollywoodu.

Evo njihove nekonvencionalne ljubavne priče.

Instagram/@pink
Hartov šarm “lošeg momka” osvojio je srce Pink

2001. godine Pink (pravo ime: Alecia Moore) prisustvovala je Summer X igrama u svojoj rodnoj državi Pensilvaniji, gdje se Hart takmičio u motokrosu. Kasnije te godine Pink je uvjerila Harta da se pojavi u njenom spotu Just like a pill, a romansa se zahuktala.

Getty / Jean-Paul Aussenard
Pink postavlja pitanje

Par je bio u vezi  dvije godine prije nego što su prvi put raskinuli 2003. Pomirili su se godinu dana kasnije, a 2005. Pink je pitala Harta da je oženi na motokros trci. U intervjuu za Supercross iz 2014. godine, Hart je opisao kako je pjevačica spontano odlučila da postavi pitanje napisavši „Hoćeš li me oženiti? Ozbiljno!” na pit dasci tokom trke. „Rekao sam:„ Pa, da, naravno “, a ona je rekla:„ Pa, vrati guzicu na stazu. Ne udajem se za gubitnike”. Pink i Hart su se vjenčali 07. januara 2006.

Getty Images

Kratki rasplet zbližava par

2008. godine, Hart i Pink su se rastali na 11 meseci, jer je, kako navodi Pink, zbog užurbanog rasporeda bilo teško izdvojiti vrijeme jedno za drugo. „Sve vrijeme smo radili; bilo je toliko vremena između naših posjeta”, rekla je za Redbook 2013. “Carey bi me posjetio na pet dana i odlazio na šest sedmica. Pokušali bismo sve popraviti u tih pet dana – to jednostavno ne možete učiniti.”

Dok su još bili rastavljeni, Hart se pojavio u spotu za pjesmu “So What”, u kojoj Pink pjeva o propalom braku. Pjevačica je rekla britanskom Radiju 1 da ga je uvjerila da glumi u spotu, ali nije otkrila o kojoj pjesmi je riječ dok nije stigao na set.

Ali iste godine, putovanje u Las Vegas i malo donjeg rublja oživilo je romansu. “Rekla sam mu da mora doći u moju hotelsku sobu”, rekla je Pink. “Napravila sam mu foto album svih karata koje mi je ikada dao, svih fotografija naše čitave veze.” Na jednoj od stranica albuma nalazila se i fotografija Pink – sva krvava sa snimanja spota – uz opis “Ovo sam ja bez tebe.” Uključivalo je i papire za razvod, koji nikada nisu potpisani. “I sve sam to uradila u njegovom omiljenom grudnjaku i gaćicama”, dodala je.

Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM

Dvije godine kasnije, Pink je u emisiji The Ellen Show objavila da očekuje njihovo prvo dijete.

Kći para, Willow Sage, rođena je 02. juna 2011. Četiri godine kasnije, 26. decembra 2016.godine, dočekali su sina Jamesona Moona. U intervjuu za Guardian 2017. godine Pink je govorila o tome kakav je Hart kao otac. “On je tata kakav sam oduvijek mislila da će biti, i više od toga”.

Instagram/@pink

Pink je takođe rekla The Guardianu da, iako je njihov brak daleko od savršenog, ona zna da se za to vrijedi boriti. “Pogledat ću Careya i reći: Nikad mi se nisi sviđao. Ništa mi se ne sviđa kod tebe. Nemamo ništa zajedničko. Ne volim nijedno sranje koje voliš. Nikada te više ne želim vidjeti”, rekla je. “Onda, dvije sedmice kasnije, pomislim, sve je super. Zatim ćemo proći period u kojem nemamo seks godinu dana. Je li ovo kraj? Da li ga želim? Da li me želi? Monogamija je težak posao! Ali radite na tome i opet je dobro.”

U oktobru 2017. Pink je za USA Today otkrila zašto tako dobro funkcionišu. „On zna kad ode predaleko i izviniće se, što je čudesna osobina čovjeka“, rekla je. „Nemam tu osobinu: otići ću predaleko i dalje se neću izvinjavati. Strašno je biti oženjen sa mnom. On je stijena, a ja sam oluja, ali zabavno je.”

Slični članci

7 roditeljskih grešaka koje uništavaju mentalnu snagu djece

Ultra magazin

25-minutni kućni trening sa vlastitom težinom

Ultra magazin

Preporuka za čitanje: “Moja omiljena supruga”

Ultra magazin