Ultra Moderno

Lady Gaga otkriva detalje vlastitog brenda kozmetike!

Budući da je u februaru 2018. godine stigla vijest da će Lady Gaga plasirati kozmetiku Haus Beauty Cosmetics i Skincare, sa nestrpljenjem se očekuju proizvodi, koje će ljubiteljima šminke predstaviti kraljica popa. Iako proizvodi još uvijek nisu predstavljeni javnosti, ljubitelji šminke vole da imaju uvid u makeup, koji trenutno koristi Lady Gaga.

Foto Theo Margo / Getty Images

Instagram profili @hausbeautynews i @ trendmood1, podijelili su fotografije koje su prikazivale početak kampanje, a iako je nepotvrđeno da su to finalne fotografije za Haus Beauty, dobile su pozitivne komentare. Ključna tema ovih fotografija je prepoznavanje fotografija bez Photoshopa.

“Volim kako njene promotivne fotografije nisu previse uređene! Možete potpuno vidjeti njene prirodne crte lica i pravu teksturu kože!”, samo je jedan od komentara. “Ona prodaje kozmetiku, ne Photoshop”, dodao je još jedan fan. Jedan od komentara kaže: “Imamo ljepotu, koja pravi plastične lutke od djevojaka, a onda Gaga dolazi sa sjajnim izgledom, koji je prilično realističan.”

Može se reći da ljudi žele da vide ovaj autentični prikaz aplikacije šminke – iako je daleko od ‘sirovog’ – umesto filtriranog prikaza savršenstva.

Sama Lady Gaga redovno koristi hashtagove kao što su #hausbeauty i #hausofgaga na mnogim svojim Instagram postovima, te smo sigurni da će i proizvodi uskoro biti predstavljeni fanovima i potencijalnim potrošačima.

 

Izvor: Harpers Bazaar

Slični članci

Finska start-up kompanija pravi patike od taloga kafe

Ultra magazin

Sve modne kombinacije sa Wimbledona!

Ultra magazin

Savjeti za šminkanje Scotta Barnesa, koji šminka Jennifer Lopez

Ultra magazin