• Home
  • Ultra Popularno
  • Lady Gaga odgodila izlazak albuma “Chromatica” zbog globalne pandemije korona virusa
Ultra Popularno

Lady Gaga odgodila izlazak albuma “Chromatica” zbog globalne pandemije korona virusa

U martu prošle godine, Lady Gaga je potvrdila da je njen šesti studijski album na putu. Jedva smo čekali njen novi album, međutim, kako stvari stoje još ćemo ipak čekati, a do tada uživamo u njenom posljednjem singlu “Stupid Love”, kojim nas je oduševila krajem februara. U dužoj formi teksta, objavljenog na Twitteru, Lady Gaga je najavila, da će odgoditi izlazak svog nadolazećeg šestog studijskog albuma “Chromatica”, jer se globalna pandemija korona virusa i dalje širi svijetom.

Foto: Lady Gaga

“Ovo je tako užurbano i zastrašujuće vrijeme za sve nas, i iako vjerujem da je umjetnost jedna od najjačih stvari, koje moramo pružiti radosti i izliječenju jedni drugima, tokom ovakvih vremena, meni se jednostavno ne čini dobrim, da u ovoj situaciji izdajem novi album, znajući šta se dešava sa globalnom pandemijom“, napisala je u svojoj poruci fanovima. “Znam da ste razočarani. Vjerojatno ljuti i tužni, ali isto tako znam da smo kao baza obožavatelja, kao porodica … mi smo punkeri ljubaznosti. Zato vas molim, da praktikujete tu ljubaznost u ovim izazovnim trenucima”.

https://twitter.com/ladygaga/status/1242482502775660546?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1242482502775660546&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.billboard.com%2Farticles%2Fcolumns%2Fpop%2F9341567%2Flady-gaga-postpones-chromatica-fans-react

Neki su se fanovi veoma uznemirili ovim vijestima, pitajući Gagu zašto bi odgodila izlazak albuma u vrijeme, kada fanovima treba nova zabava. Drugi su brzo požurili u Gaginu obranu, objavljujući poruke podrške i razumijevanja.

Izvor: billboard.com

Slični članci

Vjenčanje Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza odgođeno zbog pandemije korona virusa

Ultra magazin

Generalni direktor Twittera donirao milijardu dolara za borbu protiv korona virusa

Ultra magazin

Popularni film Call me by your name dobija svoj nastavak

Ultra magazin