• Home
  • Ultra Popularno
  • Lady Gaga i Bradley Cooper slave Marka Ronsona u traileru za novi dokumentarac
Ultra Popularno

Lady Gaga i Bradley Cooper slave Marka Ronsona u traileru za novi dokumentarac

Lady Gaga i Bradley Cooper imaju samo riječi hvale za “jednog od najboljeg muzičara našeg vremena” u traileru za nadolazeći dokumentarac o Marku Ronsonu.

Rad Marka Ronsona, sa nekim od najvećih muzičkih imena, tema je YouTube-ovog nadolazećeg dokumentarnog filma o njegovom životu.

How to be: Mark Ronson prati karijeru 44-godišnjeg britanskog muzičara, kao pjevača, tekstopisca i producenta, od pomaganja u pokretanju karijere pokojne Amy Winehouse do saradnje s Lady Gagom i Bradleyem Cooperom na filmskom soundtracku A Star Is Born, nagrađenim Oscarom.

„Mark Ronson je jedan od najvećih muzičara i producenta našeg vremena…. Kao da smo hemičari, a onda odjednom eksplozivno je i izmislili smo nešto novo“, kaže Gaga o svom producentu albuma Joanne u klipu, koji takođe pokazuje kako Ronson radi na svom aktuelnom albumu, Late Night Feelings, s Miley Cyrus i Lykke Li, dok Cooper dodaje: “On je poput štrebera iz filma, ali on je cool momak.”

Pored Gage, Coopera, Cyrus i Li, u filmu se pojavljuju i njegova majka Ann Dexter-Jones, Boy George, Charlotte Ronson, Ilsey Juber, Joshua Homme, King Princess, Nikka Costa, Q-Tip, Rashida Jones, Sean Lennon, Yebba, Zane Lowe, i Ronsonov očuh, Mick Jones – svi oni prate Ronsonovo putovanje od njegovog djetinjstva, rada na albumu Back to Black, Amy Winehouse i osmomjesečnom procesu izrade njegovog hita sa Brunom Marsom, Uptown Funk, između ostalih ostvarenja.

U režiji Carla Hindmarcha uz prikazivanje nikad viđenih snimaka o Ronsonu na djelu, How to Be: Mark Ronson premijerno se prikazuje u subotu, 12. oktobra na YouTube-u.

Slični članci

Beyonce otvorila Kobe Bryant Memorial izvedbom jedne od njegovih najdražih pjesama

Ultra magazin

Hit iz 80-ih “Take on Me” premašio milijardu pregleda

Ultra magazin

Billie Eilish oborila rekord s temom Jamesa Bonda

Ultra magazin