Ultra Popularno

Lady Gaga – djeveruša u ružičastom

Šminkerka i jedna bliskih drugarica Lady Gage, Sarah Tanno, organizovala je rajsko vjenčanje na plaži  u Meksiku i pjevačica je bila pozvana kao djeveruša. Tanno već više od decenije šminka pjevačicu i vremenom su postala veoma bliske. Gaga smatra Sarah za jednu od najboljih prijateljica, i naravno da nije mogla da propusti jedan od najvažnijih dana u njenom životu, dan vjenčanja.
Instagram/ @ladygaga

Lady Gaga je bila toliko sretna da je fotografije ceremonije podijelila sa milionima obožavalaca na Instagramu. Objavila je nekoliko Instagram storija na kojima se vidi nezaboravno vjenčanje i naravno njen originalni izgled.

Foto: people.com
Instagram/ @ladygaga

Pjevačica je odlično izgledala u jednostavnoj roze haljini u kojoj se slikala na pješčanoj plaži. Pripijena haljina na bretele jednostavnog kroja dužine do poda sa sa dubokim izrezom koji u potpunosti otkriva noge, prisutne je ostavila bez daha.

https://www.instagram.com/p/B4-9zP6ndKt/?utm_source=ig_web_copy_link

Cijeli izgled je upotpunio buket cvijeća i valovita kosa koju je za ovu priliku ofarbala u drečavo roze boju. Cjelokupni dojam je bio u Gaginom stilu, a sudeći po fotografijama, osim što je odlično izgledala, još bolje se provela.

 

Izvor: elle.com

 

 

Slični članci

Preminula glumica Kelly Preston nakon dvogodišnje bitke sa rakom dojke

Ultra magazin

Ekskluzivna premijera druge sezone serije “U mraku” na Pickbox NOW

Ultra magazin

Glumac Hugh Jackman možda ima tajnu sreće, vitalnosti i mladolikosti

Ultra magazin