Ultra Kreativno

Kreiraj Viber stickere sa motivima Banjaluke  i osvoji 1.000 KM!

U susret manifestaciji „Proljeće u Banjaluci“, Grad Banja Luka poziva sve zainteresovane kreativce sa područja Banjaluke da putem jedinstvenog dizajnerskog rješenja predstave svoj grad u formi Viber stickera.

Foto Viber

Dizajnersko rješenje treba da bude inspirisano Banjalukom, njenim znamenitostima, kulturno-istorijskim nasljeđem, specifičnostima, ličnostima, manifestacijama koje se organizuju u gradu, lokalnim izrazima ili rečenicama (npr. „Nađimo se u Parkiću“).

Jedan sticker se mora odnositi na manifestaciju „Proljeće u Banjaluci“, u okviru koje se I organizuje promocija Banjaluke putem Viber stickera.

Tvoj dizajn za stickere može se sastojati od skice, vektorskog formata ili slike nastale na osnovu fotografije, ali i sačinjeni od likova, slike ili samo riječi. Potrebno je kreirati deset stickera, u punoj boji. Dizajn treba poslati u JPG/PNG formatu, uz kraći prateći tekstualni opis.

Foto Viber

Nije dozvoljeno koristiti Viber logo, niti bilo koje postojeće Viber sticker karaktere, a zvanična uputstva za izradu stickera od strane kompanije  Viber preuzmi OVDJE.

Dizajn mora biti u potpunosti originalan i bez previše detalja, jer je potrebno da bude jasan, kreativan i jednostavan za korišćenje u razmjenjivanju poruka.

Konkurs je otvoren do 5. aprila 2019. godine, a idejna rješenja možeš poslati putem elektronske pošte na adresu: javnost@banjaluka.rs.ba

Najbolje dizajnersko rješenje biće nagrađeno sa 1.000 KM, drugo sa 500 i treće sa 300 KM.

Pristigle radove ocijeniće stručna komisija, koju će formirati Gradska uprava, a svi radovi biće ocijenjeni do 15. aprila.

Srećno!

Slični članci

Ovo su najljepši vrtovi na svijetu!

Ultra magazin

Kombinacije proljetnih boja za svaku estetiku

Ultra magazin

James Trevino pravi fantastična remek-djela koristeći knjige

Ultra magazin