Ultra Kreativno

Kreiraj Viber stickere sa motivima Banjaluke  i osvoji 1.000 KM!

U susret manifestaciji „Proljeće u Banjaluci“, Grad Banja Luka poziva sve zainteresovane kreativce sa područja Banjaluke da putem jedinstvenog dizajnerskog rješenja predstave svoj grad u formi Viber stickera.

Foto Viber

Dizajnersko rješenje treba da bude inspirisano Banjalukom, njenim znamenitostima, kulturno-istorijskim nasljeđem, specifičnostima, ličnostima, manifestacijama koje se organizuju u gradu, lokalnim izrazima ili rečenicama (npr. „Nađimo se u Parkiću“).

Jedan sticker se mora odnositi na manifestaciju „Proljeće u Banjaluci“, u okviru koje se I organizuje promocija Banjaluke putem Viber stickera.

Tvoj dizajn za stickere može se sastojati od skice, vektorskog formata ili slike nastale na osnovu fotografije, ali i sačinjeni od likova, slike ili samo riječi. Potrebno je kreirati deset stickera, u punoj boji. Dizajn treba poslati u JPG/PNG formatu, uz kraći prateći tekstualni opis.

Foto Viber

Nije dozvoljeno koristiti Viber logo, niti bilo koje postojeće Viber sticker karaktere, a zvanična uputstva za izradu stickera od strane kompanije  Viber preuzmi OVDJE.

Dizajn mora biti u potpunosti originalan i bez previše detalja, jer je potrebno da bude jasan, kreativan i jednostavan za korišćenje u razmjenjivanju poruka.

Konkurs je otvoren do 5. aprila 2019. godine, a idejna rješenja možeš poslati putem elektronske pošte na adresu: javnost@banjaluka.rs.ba

Najbolje dizajnersko rješenje biće nagrađeno sa 1.000 KM, drugo sa 500 i treće sa 300 KM.

Pristigle radove ocijeniće stručna komisija, koju će formirati Gradska uprava, a svi radovi biće ocijenjeni do 15. aprila.

Srećno!

Slični članci

Slobodan Vidović: “Umjetnost je više od poziva i posla, za umjetnost se živi”!

Ultra magazin

Evo kako bi strip junakinje i junaci izgledali u realnosti!

Ultra magazin

Okrugla Earthbag kuća za manje od 5.000 dolara

Ultra magazin