Ultra Kreativno

Kreiraj savršen kutak za šminkanje

Kreiraj savršen kutak u kojem se možeš spremati u stilu, a mi ti donosimo ideje kako da svoj kutak za šminkanje prilagodiš svojim potrebama.

Kupatilo ti je zatrpano kozmetičkim proizvodima i šminkom? Nemaš prostor u kojem možeš uživati dok se spremaš? Imamo rješenje! Evo kako da kreiraš savršen kutak za šminkanje, a spremanje pretvoriš u omiljeni ritual.

Pinterest

Retro stil je savršen za tvoj omiljeni kutak. Stara komoda, koju možeš pronaći na buvljaku ili već možda imaš ovakav komad u garaži, uz malo bijele boje i dobro ogledalo savršeno će se uklopiti u tvoj kutak za šminkanje.

Pinterest

Ako voliš nježnije tonove zlatno – ružičasta kombinacija je idealno rješenje.

Pinterest

Bijeli stolić, jednostavno okruglo ogledalo i moderna stolica učiniće tvoj kutak prozračnim, a ako imaš dovoljno prostora idealno rješenje za odlaganje su police na zidu.

Pinterest

Mali radni stolić sa mnogo ladica savršeno će poslužiti kao stolić za šminkanje, a imaćeš i dovoljno prostora za odlaganje. Za male prostorije, pravo rješenje je tabure, koji možeš odložiti ispod stola, kada ga ne koristiš, pa ćeš tako uštediti na prostoru.

Pinterest

Ovo je ne samo korisno, već i vizuelno lijepo rješenje. U dogovoru sa stolarom možeš napraviti stolić po mjeri, interesantnog dizajna, poput ovog na fotografiji.

Pinterest

Kako bi uštedili na prostoru, većina se odlučuje za mali stolić, ali u tom slučaju nemamo dovoljno prostora za odlaganje. Pokretna polica na točkice je jednostavno i jeftino rješenje!

Pinterest

Ogledalo na zidu će dodatno stvoriti iluziju većeg prostora, pa je i to savršen element za male prostorije.

Slični članci

Kako da iskoristiš prostor ispod stepenica

Ultra magazin

Pogledaj kako izgleda eko hotel napravljen od starih kontejnera

Ultra magazin

Donosimo 4 trenda, koja će oblikovati tržište rada!

Ultra magazin