• Home
  • Ultra Popularno
  • Kraljica Elizabeta: Kraljevska porodica „u potpunosti podržava“ princa Harryja i Meghan Markle
Ultra Popularno

Kraljica Elizabeta: Kraljevska porodica „u potpunosti podržava“ princa Harryja i Meghan Markle

Princ Harry i Meghan Markle imaju podršku kraljice i kraljevske porodice u odluci da se odvoje od kraljevske porodice, iako bi oni “više voljeli da oni ostanu stalno zaposleni članovi.” Kraljica Elizabeta je izdala saopštenje o tom pitanju.
Chris Jackson/Getty Images

„Danas je moja porodica imala vrlo konstruktivne diskusije o budućnosti mog unuka i njegove porodice. Moja porodica i ja u potpunosti podržavamo Harryjevu i Meghaninu želju da kao mlada porodica stvore novi život “, rekla je kraljica u saopštenju. „Iako bismo voljeli da oni ostanu stalno zaposleni članovi Kraljevske porodice, poštujemo i razumijemo njihovu želju da žive samostalnijim životom kao porodica, a da pri tome ostanu cijenjeni dio moje porodice.“

“Harry i Meghan su jasno stavili do znanja da se u svom novom životu ne žele pouzdati u javna sredstva. Stoga je dogovoreno da će nastupiti prelazni period u kojem će vojvoda i vojvotkinja od Susseksa provoditi vrijeme u Kanadi i Velikoj Britaniji. To su složena pitanja koja moja porodica treba riješiti i treba još malo posla koji treba obaviti, ali tražila sam da konačne odluke budu donesene u narednim danima.“

Princ Harry i princ William takođe su danas objavili zajedničku izjavu o glasinama u vezi s njihovim odnosom.

„Uprkos jasnim poricanjem, u britanskim novinama danas se pojavila lažna priča koja nagađa o odnosu vojvode od Sussexa i vojvode od Cambridgea. Za braću koja se toliko brinu o pitanjima mentalnog zdravlja, upotreba zapaljivog jezika na ovaj način je uvredljiva i potencijalno štetna.”

Jedan od prijatelja princa Harryja potvrdio je da su braća imala spor u proteklih nekoliko mjeseci.

Sve se to dogodilo nakon što su princ Harry i njegova supruga Meghan Markle najavili da se odvajaju od kraljevske porodice.

 

Slični članci

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin

Priyanka Chopra Jonas glumi u Matrixu 4

Ultra magazin