Ultra Moderno

Kosa u boji novogodišnjih bombona je hit ove sezone

Stižu nam novogodišnji praznici, a sa njima i jelka, ukrasi, i naravno slatkiši. Dobro poznate crveno bijele novogodišnje bombone u obliku štapića su klasik za vrijeme praznika, ukus peperminta i boja koja nabolje oslikava prazničnu atmosferu. Sada zamisli kako bi izgledalo kada bi sve što novogodišnja bombona predstavlja, pokušali da prenesemo na kosu. Nema potrebe da zamišljaš, jer ova boja za kosu je hit praznične sezone, a mi ti donosimo fotografije, koje će ti možda poslužiti kao inspiracija.

 

tyla.com

“Ova boja je kao plava sa upletenim crvenim tonovima”, kaže Declan Hawrth direktor salona, Blue Tit. “Što se tiče vaše baze, ova boja je idealna za prirodnu plavu kosu ili kosu koja je prethodno posvijetljena. Ako tvoja kosa nije svijetla, a želiš da postigneš ovu boju, moraćeš to prvo da uradiš.

Instagram/ @savvyheartshair

Obzirom da se ova boja nalazi u paleti toplih boja, naglašava svijetliju kožu. Na nekim od ovih fotografija vidimo primjere tonova, koji su više pepeljasti i nalaze se u istoj paleti boja kao puder roza i siva.

Instagram / @muze_salon_suites

Ova boja, koja namjerno izgleda umjetno, je privremena i brže blijedi nego obične boje. Kako vrijeme prolazi moguće je da poprimi tonalitet roza boje, tako da imaš na umu da se obavezuješ na češće farbanje, ako želiš da izgleda kao prvi dan. Ipak, možda će ti odgovarati što je privremena, jer nakon praznika boja definitivno više neće biti ista.

https://www.instagram.com/p/Bq2amGxg2Oe/?utm_source=ig_web_copy_link

Boje kao ova su veoma agresivne i preporučuje se dobar šampon i regenerator, koji štite kosu od agresivnih boja i ne preporučuje se pranje kose veoma toplom vodom.

Ako se odlučiš da promijeniš frizuru tokom praznika, definitivno ćeš privući pažnju, gdje god da kreneš.

 

Izvor: tyla.com

Slični članci

Kako da napraviš masku za lice od kurkume i meda

Ultra magazin

30 najljepših torbi za proljeće 2021. godine sa svjetskih modnih revija

Ultra magazin

Jennifer Lopez ima najpopularniju frizuru ove jeseni

Ultra magazin