• Home
  • Ultra Kreativno
  • Konferencija “Prijedor Invest 2019: Transformacija” 28. i 29. novembra u Prijedoru
Ultra Kreativno

Konferencija “Prijedor Invest 2019: Transformacija” 28. i 29. novembra u Prijedoru

Privredni događaj pod nazivom “Prijedor Invest 2019: Transformacija”, koji Grad Prijedor organizuje zajedno sa Područnom privrednom komorom Banja Luka, kancelarijom u Prijedoru i Agencijom “PREDA-PD”, a uz podršku UNDP-a i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju SDC, održaće se 28. i 29. novembra 2019. godine u Hotelu Prijedor.

Koncept Konferencije podrazumijeva tri paralelna segmenta: konferencijski dio, izložbeni dio i B2B susrete. Primarni cilj Konferencije je promocija grada Prijedora i drugih lokalnih zajednica, kao sredina koje su započele sa različitim procesima transformacije privrede. Transformacije od nekadašnjih velikih sistema, ka konceptu malih i srednjih preduzeća, od tradicionalne, ka privredi modernih tehnologija, od tradicionalnih obrazovnih programa, ka onima sa naglaskom prema konkretnim praktičnim znanjima i od tradicionalnih ka inovativnim servisima za potrebe privrede.

Namjera je da se učesnicima kroz konferencijski dio prikaže i predstavi što više lokalnih uspješnih i afirmativnih priča, organizacija, firmi, individualaca, te direktno i neposredno obezbijedi komunikacija sa njima.

Izložbeni dio Konferencije će omogućiti lokalnim privrednicima iz raznih djelatnosti, da se predstave učesnicima Konferencije na zajedničkim štandovima u jednoj modernoj, nekomercijalnoj postavci, uz mogućnost da gostujuće firme učestvuju i u izložbenom dijelu.

Pored toga, dvodnevni sastanci „business-to-business” (B2B), koji se planiraju u skladu sa ciljevima i interesima učesnika, pružiće mogućnost pregovora i umrežavanja za privredne subjekte iz Bosne i Hercegovine i drugih zemalja.

Svi zainteresovani učesnici. trebaju izvršiti prijavu na web platformi koja je posebno pripremljena i koja omogućava on-line registraciju uz jednostavno unošenje podataka o poslovnom subjektu, te nakon registracije, praćenje promjena i zakazivanje sastanaka u skladu sa interesima učesnika.

Registrovati se možeš na sljedećem ovdje

Prijava i učešće na događaju su BESPLATNI. Za registrovane učesnike, obezbijeđen je ručak i osvježenje kako je predviđeno Agendom.

Slični članci

Koreanske tetovaže koje će te oduševiti

Ultra magazin

Humor u digitalnom marketingu pomaže da publika više zavoli brend

Ultra magazin

Imati hobi je važnije nego što misliš, smatraju stručnjaci

Ultra magazin