Ultra Popularno

Konačno počinje snimanje specijala”Prijatelji”

IuteCredit Cash
IuteCredit Cash

Nakon nekoliko mjeseci (ili, u ovom trenutku, godina) glasina i iščekivanja, ponovno okupljanje “Prijatelja” postaće stvarnost. Glumačka ekipa trebalo je da se okupi za specijalnu emisiju na streaming servisu HBO Max, u čast 25. godišnjice kultnog sitcoma, ali se na snimanje čekalo zbog pandemije korona virusa. 

Instagram/@jenniferaniston

Deadline je potvrdio da će snimanje početi sljedeće sedmice u Los Angelesu, ali još nema riječi o datumu izlaska specijala.

Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) i David Schwimmer (Ross) ponovno će se okupiti na originalnoj sceni Friends – Stage 24, u Warner Studio Bros. u Burbanku .

IuteCredit Cash
IuteCredit Cash

Glavna glumačka ekipa ponovo će se okupiti, posjetiti set, prirediti iznenađenja i podijeliti snimke iza kulisa, ali neće portretirati svoje originalne likove. Jednostavno će se pojaviti kao oni sami.

HBO Max je u izjavi objasnio: “Na kraju, kako bismo izbjegli nesporazum o tome zašto je ovo posebno, želimo vrlo jasno staviti do znanja da ovo nije nova, originalna epizoda serije. Glumačka ekipa će se pojaviti kao oni sami, ne kao njihovi voljeni likovi.”

Projekat je u početku trebao biti snimljen 23. i 24. marta 2020. godine, ali je odgođen.

Slični članci

Kultna nordijska kriminalistička serija „The Killing“ stiže na Pickbox NOW

Ultra magazin

Koga pratiti na Instagramu i zašto?

Ultra magazin

Kako je “Another Round” postao “feel good” film godine?

Ultra magazin