Ultra Popularno

Klub Visokih peta u Banjaluci – za sve ambiciozne i poslovne žene

Bisnode BH u saradnji sa kompanijom Prijedorčanka AD Prijedor organizuje Klub Visokih peta u Banjaluci, 25. oktobra 2019. godine u 14.00 časova u restoranu Citadela. Klub Visokih peta je networking event posvećen poslovnim ženama, platforma za stvaranje novih poslovnih prilika, sa ciljem pružanja značajnih poslovnih informacija i kontakata, koja motiviše žene da budu aktivnije i samosvjesnije u poslu.

Foto: Unsplash

Druženja Kluba visokih peta su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju. Iako ugodno druženje u prijatnoj atmosferi punoj pozitivne energije, Bisnode Klub Visokih peta je prije svega, poslovni event, nerformalan, ali organizovan tako da učesnice steknu što više kontakata koji će im poboljšati poslovanje.

Na jesenjem Klubu Visokih peta u Banjaluci, uz nezaobilazno umrežavanje po principu Bisnode Speed Networkinga, učesnice očekuju interesantne priče, brzi i efikasni poslovni sastanci i lijepi pokloni.

Ljiljana Vukelić, direktorica Prijedorčanke, predstaviće svoju kompaniju i ekskluzivno, njen novi proizvod – liker namijenjen prije svega ženskoj populaciji. Ljiljana će predstaviti i restoran domaćin, koji je u vlasništvu njene porodice, kao i Business Club Banjaluka, čiji je član.

Aktivnosti Privredne komore RS na unapređenju “ženskog” biznisa predstaviće Olivera Radić, a Snježana Vasković iz Avon BH će pričati zašto raditi za Avon i predstaviti vegansku linija za njegu kože Avon Distillery. Vesna Krminac, direktorica kompanije ITD Marketing, predstaviće svoje portale, a na događaju će učestvovati i Mirela Roguljić Kovačević, vlasnica brenda Mirela&Milica, koja se bavi prirodnom kozmetikom i aromaterapijom, te Dušana Tanasić, vlasnica centra za komplementarnu medicinu Tussilago. Pridružiće se i Miljana Sladojević, koja će govoriti o prednostima Premium Gazprom brenda, a svi prisutni će se zasladiti delicijama Krajina Klasa.

Ako si mlada, ambiciozna i radoznala žena na Klub Visokih peta se možeš prijaviti na ovom LINKU. Više o Klubu Visokih peta na ovom LINKU.

Slični članci

Simon Cowell smršavio 27 kg na veganskoj ishrani, a izdaje i vegansku knjigu recepata

Ultra magazin

Camila Cabello otvoreno progovorila o svom mentalnom zdravlju

Ultra magazin

Ellie Goulding objavljuje novi dvostruki album!

Ultra magazin