Ultra Popularno

Katy Perry je razmišljala o samoubistvu nakon raskida sa Orlandom Bloomom

Katy Perry je otvoreno progovorila kako se osjećala u trenutku kada je njen privatni i poslovni život krenuo nizbrdo. U novom intervjuu za SiriusXM CBC Radio One, 35-godišnja muzičarka je otkrila da se borila sa mentalnim zdravljem, nakon što je 2017. godine raskinula sa svojim sadašnjim zaručnikom Orlandom Bloomom, a njen album Witness nije ispunio očekivanja.

katy perry orlando bloom
Steve Granitz/WireImage

“Izgubila sam osmijeh”, rekla je o teškom periodu. “Ne znam da li je moj osmijeh bio potpuno autentičan, ali dugo sam se uzdizala uz osmijeh, što je, znate, validacija i ljubav i divljenje iz vanjskog svijeta, a onda se to promijenilo.”

“Moja karijera bila je dugo na uzlaznoj putanji, ali onda sam doživjela pad, što možda nije bilo tako strašno iz spoljne perspektive – ali za mene je to bila seizmička promjena”, objasnila je Perry.

Gledajući unazad, Perry je objasnila da je teško razdoblje bila “neophodna promjena” koju je morala doživjeti kako bi mogla prestati živjeti život poput “žedne pop zvijezde”. Takođe je podijelila kako se danas nosi sa negativnim emocijama.

Facebook/katyperry

“Zahvalnost je vjerovatno stvar koja mi je spasila život, jer da nisam to otkrila, odlutala bih u svoju tugu i vjerojatno samo skočila”, rekla je. “Ali našla sam način da budem zahvalna. … Ako stvari postanu stvarno, jako teške, kad sam loše raspoložena – što se dešava – samo šetam i govorim ” “Zahvalna sam, zahvalna sam! Iako se osjećam loše, zahvalna sam. I to je bilo moje svjetlo na kraju tunela.”

Ovo nije prvi put da je Katy Perry progovorila o mračnim mislima nakon raskida. U intervjuu za australijsku emisiju The Project 2014. godine, ona je govorila o samoubilačkim mislima na koje se referirala u stihovima svoje pjesme “By the Grace of God”, a riječ je o njenom razvodu od Russela Branda iz 2011. godine.

“Ponekad vas mogu zaslijepiti vaši ekstremni osjećaji”, rekla je Perry tada. “Definitivno sam tražila odgovore u to vrijeme kada sam pisala tu pjesmu. I da, bila sam depresivna i bilo je tužno, i bilo je loših misli, ali nikada nije bilo akcije, na sreću.”

Facebook/katyperry

U međuvremenu, Perry je u januaru razgovarala za Vogue India o tome da je 2017. i 2018. bio težak period u njenom životu.

“Postala sam depresivna i nisam htjela ustajati iz kreveta”, podijelila je. “U prošlosti sam to uspjela savladati, ali ovaj put se dogodilo nešto zbog čega sam pala previše stepenica. Morao sam zaista ići na put mentalnog zdravlja.”

“U posljednjih nekoliko godina uradila sam mnogo na polju mentalnih, duhovnih i emocionalnih problema”, nastavila je. “Najveća laž koju smo ikad govorili kao umjetnici je da moramo patiti kako bi stvarali. Ne želim cijeli život proživljavati loše emocije da bi mogla pisati pjesme.”

Pjevačica očekuje svoje prvo dijete sa zaručnikom Orlandom Bloomom, a na Instagramu je na simpatičan način objavila da će roditi djevojčicu.

Instagram/katyperry

Slični članci

Glumac Hugh Jackman možda ima tajnu sreće, vitalnosti i mladolikosti

Ultra magazin

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin