Ultra Moderno

Karirani blejzer će upotpuniti svaku kombinaciju ove jeseni

Prelaz s ljeta na jesen idealno je vrijeme za jednu pouzdanu siluetu: blejzer. Dovoljno lagani za nošenje tokom relativno toplih dana, ali dovoljno udobni da podnesu hladnoću, blejzeri takođe upotpunjuju svaki izgled. Gotovo svake godine se naglašava neki drugačiji trend blejzera. Ove jeseni u fokusu su karirani blejzeri.

Postoje mali, mikro ili ogromni printovi; tradicionalne jesenje nijanse ili super svijetle nijanse; dvostruko kopčanje, oversize ili ležerne siluete.

marieclaire.com

Provjereni blajzer može se nositi doslovno bilo koji dan u sedmici. Odluči se za besprijekorno skrojenu verziju za vrijeme kada je potrebna sofisticiranost i opušteni stil kada ti očajnički treba malo zabave.

marieclaire.com

Nosi ih preko ljetnih haljina, ako i dalje želiš iskoristiti ljetnu odjeću. Možeš ih kombinovati s farmerkama i običnom bijelom majicom, a možeš i isprobati odijelo sa suknjom ili hlačama za upečatljiv izgled.

marieclaire.com

Metode stylinga su beskrajne. Monohromatski blejzer je uvijek šik. Ako voliš jarke boje i hrabre poteze odaberi upečatljive karo kombinacije. A tu su i nježne pastelne nijanse.

Slični članci

Dijana Tepšić – Prozračan makeup sa Avon proizvodima

Ultra magazin

Marko Feher: “Svoj cijeli život tragam za identitetom, ovo je bio logičan slijed”

Ultra magazin

Modni trendovi 70-tih koji su ponovo aktuelni

Ultra magazin