Ultra Popularno

Kanye West u trci za predsjednika USA 2024?

Donald Trump je napustio svijet biznisa da bi učestvovao u trci za predsednika USA i na kraju i pobijedio, ako misliš da je to čudno, zamisli svijet u kojem je prva dama Kim Kardashian.
Foto: PA Images

To je upravo što bi se moglo desiti ako Kanye West odluči da se kaandiduje, što je nedavnoo i izjavio. Tokom pojavljivanja na festivalu inovacija  u New Yorku, on je izjavio da želi nagradu, a pod nagradom misli na posao predsjednika Trumpa.

Foto: PA Images

“Kada se kandidujem za predsjednika 2024, definitivno ću kreirati mnogo novih radnih mjesta”, rekao je, a publika je počela da se smije.

“Ono što hoću da kažem je, da je dosta naslova “Kanye je lud” ili da je “jedan od tri afro amerikanca u zatvoru i da ne znaju ništa da kažu, da nemaju mišljenje.”

Takođe se prisjetio kritika koje su usljedile nakon što je tvrdio 2005 poslije uragana Katrina da tadašnji predsjednik George Bush ne mari za crnu populaciju.

Ovo nije prvi put da je reper spomenuo ideju predsjedničke kandidature, ali jeste prvi put da je definitvno rekao da će se kandidovati.

Vrijeme će pokazati da li je mislio ozbiljno ili je samo bio marketinški trik

 

Izvor: unilad.co.uk

Slični članci

Billie Eilish oborila rekord s temom Jamesa Bonda

Ultra magazin

Harrison Ford odbacio meso i mliječne proizvode, jer su štetni za okolinu

Ultra magazin

“Prijatelji” se vraćaju u ekskluzivnom HBO Max specijalu!

Ultra magazin