Ultra Zanimljivo

Kako će Venera u Blizancima uticati na naš ljubavni život?

Venera je posljednjih nekoliko nedjelja boravila u svom „omiljenom znaku“ Bika, ali sada se planeta ljubavi, zadovoljstva i ljepote seli u promjenjivi vazdušni znak, Blizance.
Instagram/@jeanphilippelebee

Venera vlada odnosima. Dok je planeta ljubavi bila u senzualno fiksnom znaku Bika, vjerovatno ste imali nekoliko izuzetno intimnih trenutaka sa svojim partnerom. Ali te vibracije nisu bile sjajne za stvaranje novih veza. Sada kada se Venera provlači kroz brzi znak Blizanaca, pravo je vrijeme za formiranje novih veza – romantičnih ili platonskih. Odličan je i trenutak za komunikaciju, tako da se odlično snalazite u razgovorima, pisanju poruka ili video sastancima sa prijateljima. Budući da Venera upravlja i ljepotom, nije loše vrijeme za isprobati novu frizuru (možda odrezati šiške!?).

Blizanci vole raznolikost, pa vas upravo sada privlače različiti tipovi ljudi. I sada se osjećate pametno – želite naći nekoga s kim ćete razgovarati satima.

Jedini problem je što Venera u Blizancima može nositi prilično površnu vibraciju, tako da iako razgovarate s toliko novih ljudi, veze koje uspostavite mogu brzo izblijediti. Nije nužno najbolje vrijeme za stvaranje novog najboljeg prijatelja.

U vrijeme kada druženje nije preporučeno (ili čak sigurno), Venera u Blizancima pomaže vam da budete povezani s drugima, čak i kada nisu s vama. Organizujte veselo druženje sa prijateljima putem aplikacija!

Blizanci su brbljiv, energičan horoskopski znak, koji brzo razmišlja, pa kad je Venera ovdje, voli da flertuje.  Venera u Blizancima donosi zabavnu i živahnu energiju u naše ljubavne živote, a to nam je sada potrebno više nego ikada.

Ovo je idealan period da uspostavite kontakt, razgovarate, flertujete, a druženje ostavite za neko sigurnije vrijeme.

Venera boravi u Blizancima od 03. aprila, pa sve do 06. avgusta. Ovo je produženi tranzit, zbog retrogradnog perioda Venere, koji počinje 13. maja do 25. juna.

 

Izvor: cosmopolitan.com

Slični članci

Samo 20 sekundi vježbanja ili kretanja će spriječiti efekte sjedenja opasnog po zdravlje

Ultra magazin

Kako da organizuješ sedmicu prema planetama

Ultra magazin

Naučnici pozivaju vlade zemalja svijeta da limitiraju upotrebu mesa i mliječnih proizvoda

Ultra magazin