Ultra Zanimljivo

Kako će na nas uticati mladi mjesec 26. novembra?

Mladi mjesec će u utorak, 26. novembra, biti u Strijelcu. Sunce je takođe u Strijelcu, čineći ovu energiju još jačom. Kao vatreni znak sa slobodnom i spontanom energijom, ova će nas vibracija motivisati da na svoje ciljeve gledamo optimistično i proširimo svoje horizonte, ali sa sobom donosi i neke haotične energije.
mladi mjesec
Instagram/@luna.v.soul

Zahvaljujući intenzivnoj opoziciji između brzopletog Marsa i nepredvidivog Urana (aspekt koji je Astrology King opisao kao “jedan od najdestruktivnijih uticaja u astrologiji, koji ljude čini ljutim, impulsivnim i buntovnim”), možemo očekivati ​​još jedan intenzivan mladi mjesec.

Zapravo, Mars će biti na potpuno istom stepenu Škorpije, nasuprot Uranu, kao tokom mladog mjeseca u oktobru – što znači da će pojačati isti intenzitet, sa dodatnom dozom Marsovog vatrenog bijesa. Ovaj aspekt stvara anksioznost i neodlučnost o tome kako reagovati na bijes Marsa i promjene Urana.

Na mladi mjesec utječu i planete u sazviježđu Škorpije koje donose mogućnosti za napredovanje, bogatstvo i uspjeh. Ali one takođe ukazuju na prepreke na putu i poteškoće pri zadržavanju na vrhu.

Ova eksplozivna energija može prouzrokovati poremećaje, nervoznu razdražljivost, lične napade, nesreće i nasilje. Zato razmislite dva puta prije nego što reagujete na provokaciju ili frustraciju. Ako se morate braniti od neprijatelja, koristite promišljanje i tražite smjernice. Morate biti izuzetno oprezni ako želite da napadnete. Otvorenost i fleksibilnost omogućiće vam da odaberete najbolje od mogućnosti stvorenih haotičnim promjenama koje predstoje.

Međutim, mladi mjesec obilježava početak ciklusa mjeseca, a to znači i priliku za nove početke i nove projekte. Prema Astrology Kingu, ključno će biti kretanje i prilagođavanje promjenama. “Ako se odupirete promjenama, postanete arogantni ili razorni, pretrpićete gubitke ili ćete propustiti neku važnu priliku. Ne morate potpuno mijenjati smjer, već radite manje promjene.” Pomoću ovog mladog mjeseca prilagodite svoj put – s Merkurom koji napokon kreće direktno, moći ćete bolje implementirati promjene za koje želite da se materijalizuju.

Ovo je posljednji mladi mjesec trenutnog ciklusa pomračenja, koji je počeo pomračenjem Sunca 02. jula. To znači da je mladi mjesec 26. novembra 2019. posljednja šansa da djelujete na ciljevima koje ste tada postavili i dovršite ono na čemu ste radili u posljednjih 6 mjeseci. Pomračenje Sunca u julu 2019. nudilo je dobro zdravlje, čast i bogatstvo. Uz strpljenje, otvorenost i naporan rad još uvijek možete da ostvarite svoje snove.

 

Izvor: bustle.com

Slični članci

Da li psi ipak vide u boji?

Ultra magazin

Potraži ovaj horoskopski znak ako želiš ozbiljnu vezu

Ultra magazin

Japanski poljoprivrednik svojoj slijepoj supruzi posadio “more” mirisnog cvijeća

Ultra magazin