Ultra Kreativno

JYSK je uveo novu opciju online kupovine uz besplatnu dostavu

IuteCredit Cash
IuteCredit Cash

Od sada naruči online i besplatno preuzmi u trgovini po izboru. Uvođenjem nove opcije kupovine na JYSK.ba od sada možeš odabrati opciju “naručite online i preuzmite u trgovini”, kao mogućnost dostave. To znači da svoju narudžbu u minimalnom iznosu od 150 KM plaćaš online, a onda se ona besplatno dostavlja u trgovinu po tvom izboru. Odmah po dostavi paketa u trgovinu, dobijaš obavijest, kada je sve spremno za preuzimanje.

Foto: JYSK

ŠTA JE DRUGAČIJE U ODNOSU NA UOBIČAJENU ONLINE KUPOVINU?

Kupovina na JYSK web stranici ostaje potpuno ista, samo će se pri završetku kupovine pojaviti opcija “Dostava u trgovinu”. Uz mogućnost izbora trgovine u kojoj želiš dostavu, dobićeš i procijenjeno vrijeme dostave, te primiti e-mail ili SMS, kada bude spremna za preuzimanje. Po prijemu obavijesti, imaćeš 7 dana da preuzmeš svoju narudžbu u odabranoj trgovini.

Foto: JYSK
IuteCredit Cash
IuteCredit Cash

PREDNOSTI OPCIJE “NARUČITE ONLINE I PREUZMITE U TRGOVINI”

Kod opcije “Naručite online i preuzmite u trgovini”, plaćanje se odvija online što ovu varijantu trgovine, čini potpuno sigurnom uz izbjegavanje kontakata, unutar trgovine sa drugim kupcima. Odabrani artikli šalju se direktno iz JYSK distributivnog centra i ne zavise o dostupnosti zaliha u trgovinama, a izbor proizvoda koji su dostupni putem navedene opcije je mnogo širi, obzirom da u ovoj varijanti imaš mogućnost naručiti i “online only” artikle uz besplatan trošak dostave.

Više informacija o novoj opciji kupovine pronađi na JYSK.ba

Slični članci

Zaviri sa nama u “Park oprašivača”

Ultra magazin

Geometrijski oblici i hrabre palete boja čine moderna remek-djela

Ultra magazin

“Open space” koncept po dizajnu LU architects studija

Ultra magazin