• Home
  • Ultra Popularno
  • “Južni vjetar: Ubrzanje” ne staje: Banjaluka u euforiji; premijera sa glumcima na crvenom tepihu oduševila publiku
Ultra Popularno

“Južni vjetar: Ubrzanje” ne staje: Banjaluka u euforiji; premijera sa glumcima na crvenom tepihu oduševila publiku

IuteCredit
IuteCredit

Drugi dio franšize “Južni vjetar: Ubrzanje” nastavlja da osvaja region, a sinoć su CineStar i Banjaluka bili ponosni domaćini svečane bh premijere regionalnog hita, kojoj je prisustovao i veći dio glumačke ekipe. Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Aleksandar Gligorić i Anastasia Everall nagrađeni su gromoglasnim aplauzom mnogobrojnih obožavalaca, čime je potvrđeno da je novo ostvarenje reditelja Miloša Avramovića ponovo veliki hit.

Play Team

Na nastavak priče o omiljenim “lošim momcima”, Marašu i Baći, čekalo se tri godine, što objašnjava ogromnu euforiju i interesovanje publike, koja je prvo veče prikazivanja u Banjaluci ispunila pet dvorana CineStara. Glavni junak filma, glumac i producent Miloš Biković, nije krio zadovoljstvo što su gledaoci u Bosni i Hercegovini sa oduševljenjem dočekali „Ubrzanje“.

Play Team

“Velika je radost i blagoslov doživjeti ovakav projekat. Imao sam sreće da ih imam nekoliko. Kada se ponovi fenomen, onda postaje uspješna franšiza. Nakon filma i serije, ovo je naš treći projekat. Ovo posmatramo kao sagu koja se bliži svom zenitu. To je priča koja govori o tamnoj strani naše realnosti, ali istovremeno i o izmišljenom svijetu koji nam se dopada i privlači zato što je uzbudljiv i nepostojeći”, izjavio je Miloš Biković.

Play Team

Drugi dio najgledanijeg regionalnog hita u posljednje dvije decenije, u rekordnom je roku rasprodao karte za premijerne projekcije filma, na koje su došle mnoge javne ličnosti iz Banjaluke, među kojima je bio i srpski član Predsjedništva BiH – Milorad Dodik, Ministrica prosvjete i kulture RS Natalija Trivić, glumice Slađana Zrnić, Miljka Brđanin, Anja Ilić, Željko Erkić, Bojan Kolopić…

Play Team
IuteCredit
IuteCredit

Da je zaduvao najjači “Južni vjetar” i da ne planira da stane, potvrdile su sve dosadašnje regionalne premijere, a ono što se moglo zaključiti  je da je u novom dijelu važnost ženske uloge podignuta na viši nivo.

“Neopisivo mi je drago što glumim i u nastavku filma. Sofija je uzbudljiv karakter, rijedak ženski lik. Od prvog dijela mi je zadovoljstvo što sam u “Južnom vjetru”, ali mislim da je za lik Sofije ipak najvažnije što predstavlja nježni, porodični dio glavnog junaka, te da su te emocije i u ovom žanru neophodne”, izjavila je Jovana Stojiljković, koja tumači lik Maraševe žene Sofije.

Play Team

“Ubrzanje” u distribuciji Blitz filma u ovom dijelu regije u kojem glumačka ekipa obilazi Zagreb, Banjaluku i Sarajevo, donosi kompleksnije likove, spektakularne akcijske scene, uzbudljive preokrete i vrhunsku produkciju. Nakon uspješnih red carpet premijera u Zagrebu i Banjaluci, slijedi večerašnji red carpet s glumcima u CineStaru Sarajevo,  dok 11.11. počinje i redovna kino distribucija širom Bosne i Hercegovine. Ulaznice su u prodaji na blagajnama kina i online: https://bit.ly/3n60TsC

Play Team

Iza drugog dijela stoje produkcije Režim i Telekom Srbija, u koprodukciji sa Archangel Digital Studios, Film Distrit, Archangel Digital i Telefilm (Hrvatska). Film je realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, Filmskog centra Srbije, Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose  vjerskim zajednicama AP Vojvodina, Hrvatskog audiovizuelnog centra – HAVC kao i Opština Knjaževac, Dom kulture Knjaževac i Grad Kastav, Hrvatska.

Pogledaj galeriju:

Slični članci

Premijere i nove sezone serija koje ćemo gledati u decembru

Ultra magazin

Počinje sezona Kraljevske opere i baleta u CineStar kinima u BiH

Ultra magazin

Zvijezda serije ‘Squid Game’ Park Hae-soo predvodi korejsku verziju ‘Money Heist’

Ultra magazin