Ultra Popularno

Još jedna nagrada: Senidah je nova regionalna zvijezda!

Na događaju održanom u Beogradu, RnB umjetnica Senidah dobila je nagradu “Nova regionalna zvijezda”, koju dodjeljuju televizija Pink i šoubiz emisija “Premijera”.

Foto: Matic Kremžar

Senidah je bila glavna zvijezda događaja, na kome se pojavila u oversize kombinezonu, i još jednom pokazala da ona postavlja pravila kada je odijevanje u pitanju! Brojne novinarske ekipe željele su da razgovaraju sa njom, s obzirom na to da je ovo bio njen prvi susret sa medijima nakon što je u martu javnosti predstavila svoj prvi album “Bez Tebe” u izdanju Bassivity Digital. Nakon toga, Senidah je objavila i singlove “Mišići” i “Sve bih” koji su u vrhu slušanosti na regionalnim top listama.

Hvala što me pratite. Ja ću vam dati sve, još muzike, toliko da nećete moći bez mene – kroz smijeh je izjavila poznata pjevačica.

( Ovo je odjevna kombinacija o kojoj svi pričaju – https://www.instagram.com/p/By9u2xVlNRJ/ )

Foto: PR

Dok se njeni novi hitovi neprekidno vrte na radio stanicama širom regiona, Senidah se sprema za svoj sljedeći veliki nastup pred publikom u Srbiji. U petak 28. juna ona će nastupiti na velikom Tuborg OPEN koncertu u Novom Sadu, a pored Nove regionalne zvijezde publiku će ovom prilikom razmrdati i Coby, jedan od vodećih artista velike  muzičke kampanje koja okuplja muzičare različitih žanrova pod univerzalnu kapu muzike i provoda. Pored Senidah i Cobija koji će izvesti svoje najveće hitove, na velikom koncertu na Novosadskom sajmu nastupiće i Dejan Milićević, Marko Milosavljević i Bege fank, a najavljen je i niz aktivacionih zona i dodatnih sadržaja. Obezbijedi ulaz na veliki koncert za sebe i svoju ekipu – potpuno besplatno, uz kartu koja može da se preuzme na sajtu: https://bilet.gigstix.com/rs/store/tuborg_2019/registration

Senidah – Crno Srce

 

Slični članci

Demi Lovato: Izuzetno sam osjetljiva na negativne komentare na internetu!

Ultra magazin

Završen No Sleep Festival u Beogradu!

Ultra magazin

Šta su nosile zvijezde na crvenom tepihu People´s Choice Awards

Ultra magazin