Ultra Popularno

Još jedna nagrada: Senidah je nova regionalna zvijezda!

Na događaju održanom u Beogradu, RnB umjetnica Senidah dobila je nagradu “Nova regionalna zvijezda”, koju dodjeljuju televizija Pink i šoubiz emisija “Premijera”.

Foto: Matic Kremžar

Senidah je bila glavna zvijezda događaja, na kome se pojavila u oversize kombinezonu, i još jednom pokazala da ona postavlja pravila kada je odijevanje u pitanju! Brojne novinarske ekipe željele su da razgovaraju sa njom, s obzirom na to da je ovo bio njen prvi susret sa medijima nakon što je u martu javnosti predstavila svoj prvi album “Bez Tebe” u izdanju Bassivity Digital. Nakon toga, Senidah je objavila i singlove “Mišići” i “Sve bih” koji su u vrhu slušanosti na regionalnim top listama.

Hvala što me pratite. Ja ću vam dati sve, još muzike, toliko da nećete moći bez mene – kroz smijeh je izjavila poznata pjevačica.

( Ovo je odjevna kombinacija o kojoj svi pričaju – https://www.instagram.com/p/By9u2xVlNRJ/ )

Foto: PR

Dok se njeni novi hitovi neprekidno vrte na radio stanicama širom regiona, Senidah se sprema za svoj sljedeći veliki nastup pred publikom u Srbiji. U petak 28. juna ona će nastupiti na velikom Tuborg OPEN koncertu u Novom Sadu, a pored Nove regionalne zvijezde publiku će ovom prilikom razmrdati i Coby, jedan od vodećih artista velike  muzičke kampanje koja okuplja muzičare različitih žanrova pod univerzalnu kapu muzike i provoda. Pored Senidah i Cobija koji će izvesti svoje najveće hitove, na velikom koncertu na Novosadskom sajmu nastupiće i Dejan Milićević, Marko Milosavljević i Bege fank, a najavljen je i niz aktivacionih zona i dodatnih sadržaja. Obezbijedi ulaz na veliki koncert za sebe i svoju ekipu – potpuno besplatno, uz kartu koja može da se preuzme na sajtu: https://bilet.gigstix.com/rs/store/tuborg_2019/registration

Senidah – Crno Srce

 

Slični članci

Angelina Jolie se zvanično pridružila Marvel filmskom svemiru

Ultra magazin

Njen glas oduzima dah. Ona je Yebba!

Ultra magazin

Kada stiže film Downton Abbey? Evo šta znamo do sada…

Ultra magazin