Ultra Popularno

Još jedna greška u posljednjoj epizodi Game of Thrones

Dvije sedmice nakon što je šoljica kafe izazvala pažnju, pažljivi obožavaoci su otkrili još jednu grešku: plastičnu bocu.

Foto: Twitter/@jonxdanyy

U posljednjoj epizodi serije Game of Thrones obožavaoci su tokom napete diplomatske scene, otkrili plastičnu bocu skrivenu iza čizme lika Samwella Tarlyja.

Kafa za ponijeti je izazvala gomilu gifova na društvenim mrežama, kada su je uočili fanovi na stolu ispred   Daenerys Targaryen tokom proslave u Winterfellu u četvrtoj epizodi.

HBO je na kraju editovao epizodu i izbrisao šolju za kafu za kasnije emitovanje i streaming verzije epizode. Nepoznato je da li će učiniti isto za ovu posljednju grešku.

Dolazeći tako brzo nakon greške s kafom, zagubljena boca za vodu će vjerovatno izazvati mnogo neugodnosti za seriju koja je već primila dosta kritika u svojoj poslednjoj sezoni, sa preko milion obožavalaca koji potpisuju peticiju kojom pozivaju da se ponovo snimi poslednjih šest epizoda 8. sezone

Reakcije na posljednju epizodu serije, bile su pomiješane. Neki su je proglasili “parodijom”, a drugi “zadovoljavajućom”. Očekuje se da će finale srušiti rekordne rezultate za HBO, sa milionima gledalaca širom svijeta.

Izvor: theguardian.com

Slični članci

Varalica – Nova psihološka triler-serija koja će te oduševiti

Ultra magazin

Više od 5000 učesnika Weekend Media Festivala razdrmalo medijski svijet u regionu!

Ultra magazin

Dodjela nagrada Emmy: Game of Thrones je najbolja dramska serija

Ultra magazin