• Home
  • Ultra Popularno
  • John Travolta i Samuel L. Jackson ponovo zajedno u reklami ispunjenoj referencama ‘Pulp Fiction’
Ultra Popularno

John Travolta i Samuel L. Jackson ponovo zajedno u reklami ispunjenoj referencama ‘Pulp Fiction’

John Travolta i Samuel L. Jackson ponovo su udružili snage u prazničnoj reklami za Capital One, 26 godina nakon što su zajedno glumili u filmu “Pulp Fiction”.

Travolta, 66-godišnji glumac, preuzima ulogu Djeda Mraza, istovremeno odavajući počast svom liku Vincentu Vegi iz filma “Pulp Fiction” iz 1994. godine, režisera Quentina Tarantina.

Reklama započinje tako što Travolta čita božićnu listu želja dok pije milkshake, što je odavanje počasti njegovom liku Vincentu Vegi i Mimi Wallace (Uma Thurman), koji dijele piće u filmu.

Travolta završava listu čitajući “3.000 bolo ties”, jedan od Veginih zapaženih aksesoara, prije nego što dobije zahtjev za video ćaskanje od nikoga drugog, do njegovog kolege iz filma “Pulp Fiction”, Samuela L. Jacksona.

Miramax

Reklama se završava sa Travoltom koji rekreira kultnu plesnu scenu između njega i Thurman. No, umjesto da Travolta pleše s Umom Thurman uz pjesmu Chucka Berryja “You Never Can Tell”, reklama završava kako glumac pleše s gospođom Claus na Berryjev praznični hit “Run Run Rudolph”.

Slični članci

Larry King – Medijski mag sa više od 50 000 intervjua!

Ultra magazin

Bernie Sanders kreirao dukseve sa svojim likom, nakon što je postao viralni hit na internetu!

Ultra magazin

Velika, ali tužna ljubavna priča Ave Gardner i Franka Sinatre

Ultra magazin