Ultra Inspirativno

John Legend u emotivnoj objavi progovorio o pobačaju supruge Chrissy

Prošlog mjeseca Chrissy Teigen i John Legend podijelili su tužnu vijest da su izgubili sina na pola trudnoće, samo nekoliko sedmica nakon što je par objavio da očekuje treće dijete.

Instagram/chrissyteigen

Otvoreno dokumentujući svoju borbu za prirodno začeće u prošlosti, Teigen je donijela hrabru odluku da podijeli seriju intimnih crno-bijelih fotografija sebe i supruga Johna Legenda, dok su se nosili sa svojim razornim gubitkom i oprostili se od svog sinčića Jacka.

Dijeljenje njene lične tuge pomoglo je srušiti stigmu pobačaja i gubitka bebe, a nekoliko poznatih ličnosti je pokazalo svoju podršku i podijelilo iskustva s gubitkom.

Legend je podijelio video objavu na kojoj izvodi novu pjesmu pod nazivom Never Break, koju je posvetio supruzi Chrissy, čija snaga ga ostavlja u čudu kroz “najizazovnije trenutke”.

“Ovo je za Chrissy”, započeo je. “Toliko volim i njegujem tebe i našu porodicu. Zajedno smo doživjeli uspone i padove. Gledati kako nosiš našu djecu bilo je tako dirljivo i ponizno”.

“Zadivljen sam snagom koju si pokazala kroz najizazovnije trenutke. Kakav je to nevjerovatan dar moći donijeti život na svijet. Iskusili smo čudo, snagu i radost ovog dara, a sada smo duboko osjetili njegovu inherentnu krhkost. Napisao sam ovu pjesmu, jer vjerujem da ćemo dok hodamo ovom zemljom držati se za ruke kroz svaku suzu, kroz svaki uspon i pad, kroz svaki test”, nastavio je.

@chrissyteigen/Instagram

“To smo obećali jedno drugome na naš dan vjenčanja prije sedam godina i svaki izazov s kojim smo se suočili učinilo je to obećanje moćnijim, otpornijim. Naša ljubav će ostati. Nikad se nećemo slomiti.”

Legend se zahvalio svima koji su slali “molitve, dobre želje, cvijeće, riječi utjehe i empatije”. “Osjećamo i cijenimo vašu ljubav i podršku više nego što znate.”

“Više od svega čuli smo toliko priča o tome kako je toliko drugih porodica proživjelo tu bol, često pateći u tišini. To je klub u kojem niko ne želi biti, ali utješno je znati da nismo sami. Siguran sam da će Chrissy o tome imati puno više za reći kad bude spremna. Ali samo znajte da smo zahvalni i šaljemo ljubav svima vama i vašim porodicama”.

 

Slični članci

“Moj krug podrške” sve veći!

Ultra magazin

5 koraka za jutarnju motivaciju

Ultra magazin

Ljubav prema sebi je prvi korak ka ljubavi prema drugima

Ultra magazin