Ultra Popularno

John Legend – najseksi muškarac 2019.

John Legend već ima Emmy, Grammy, Oscar i Tony nagrade, a jedan od najljubaznijih u Hollywoodu  je krunisan kao najseksi muškarac za 2019. godinu.
Foto: people.com

Koliko je talentovan govori činjenica da je prošle godine postao jedan od samo 15 zvijezda koje su postigle EGOT status (Emmy, Grammy, Oscar i Tony nagrade), a sada je dodao i SMA nagradu (sexiest man alive).

Nakon što je nagrađen prvim Grammyem 2006. godine počeo je njegov vrtoglavi uspon ka slavi. Ludo zaljubljen u svoju suprugu Chrissy Teigen i pažljiv otac dvoje djece, Legend je postao jedna od najvećih Holivudskih zvijezda, a pri tom je ostao skroman kao uvijek.

Foto: Getty Images

Tako da nije čudno da je pjevač imao pomiješane osjećaje kada je čuo za svoju zadnju titulu. “Bio sam uzbuđen, ali i uplašen u isto vrijeme, jer je to veliki pritisak. Svi će me analizirati da vide da li sam dovoljno seksi za ovu titulu.” A onda se našalio “A naslijeđujem Idrisa Elbu, što nije fer prema meni.”

Legend je 34. najseksi muškarac, a ovom titulom pridružio se dugoj listi Hollywoodskih ljepotana, koja je počela sa tada 29- godišnjiim Mel Gibsonom davne 1985. godine.

Chrissy Teigen, supruga i njegov najveći fan nije mogla da sakrije oduševljenje, pa je sretnu vijest podijelila sa svojim obožavateljima na Tviteru, pogledaj u nastavku.

Slični članci

Aleksandra Radović: Hitovi se ne planiraju

Ultra magazin

Rihanna lansirala liniju za njegu kože Fenty Skin

Ultra magazin

Novi film Amy Adams umjesto u kina, stiže na Netflix

Ultra magazin