Ultra Popularno

Joaquin Phoenix planira nositi isto odijelo tokom sezone dodjela nagrada

Joaquin Phoenix zaista planira nositi isto odijelo na svim događajima tokom sezone dodjela nagrada.
joaquin phoenix
Instagram/stellamccartney

To je potvrdila dizajnerka Stella McCartney, koja je na svom zvaničnom Instagramu objavila da će zvijezda filma Joker cijelu sezonu nositi jednu od njenih kreacija kako bi pomogao očuvanju okoline. McCartney je otkrila vijest u potpisu fotografije na kojoj se vidi Phoenix sa Zlatnim globusom, koji je osvojio za najboljeg glumca u filmu – u kategoriji drama.

“Ovaj je čovjek pobjednik … u odijelu po mjeri Stella, bori se za budućnost planete i svih njenih stvorenja”, napisala je McCartney. “Takođe je odabrao da to isto odijelo nosi cijelu sezonu dodjela nagrada kako bi smanjio otpad.”

“Ponosna sam i počašćena što sam udružila snage s tobom Joaquine, nastavi inspirisati ​​i obasjavati svoju svjetlost x Stella”, dodala je.

joaquin phoenix
Instagram/stellamccartney

Phoenix je takođe bio iskren u svom aktivizmu za planetu tokom svog govora prilikom prihvatanja nagrade  Zlatni globus. Započeo je hvaleći domaćine što na ovom događaju služi veganski meni.

“Prvo bih se htio zahvaliti Hollywood Foreign Pressu, što je prepoznao i priznao vezu između uzgoja životinja i klimatskih promjena”, rekao je Phoenix. “To je vrlo hrabar potez i zaista šalje snažnu poruku.”

“Ne moramo da koristimo privatne avione zbog odlaska u Palm Springs po nagradu ili nazad”, rekao je. “Pokušat ću učiniti bolje, nadam se da ćete i vi.”

 

Izvor: edition.cnn.com

Slični članci

Glumac Hugh Jackman možda ima tajnu sreće, vitalnosti i mladolikosti

Ultra magazin

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin