Ultra Popularno

Jennifer Aniston ti otkriva svoje tajne vječne ljepote

Jennifer Aniston, koja je početkom godine napunila 50 godina, poznata je po savršenoj koži i vječnoj ljepoti. I dok priznaje da su njeni roditelji zaslužni za dobre gene, isto tako kaže da je tajna u održavanju onoga što imate.
Foto: Getty Images

“Naslijedila sam dobru kožu od tate,” rekla je Aniston u intervjuu za LA Times, “ali, jedna stvar koju bih rekla mlađoj sebi je da ne treba uzimati zdravo za gotovo dobru kožu i da se mora održavati, jer nažalost ima rok trajanja”.

Aniston, koja priznaje da je opsjednuda zdravljem kože, proporučuje proizvode koji sadrže probiotike, za koje se zna da djeluju blagotvorno na kožu.

Foto: Scott Kowalchyk/CBS

Takođe preporučuje i tretmane čišćenja lica. “Obožavam tretmane čišćenja lica i idem kod više kozmetičara.” Takođe smatra da je veoma važno, da nađemo hidratantni losion koji najbolje odgovara našem tipu kože. “Čim izađete ispod tuša nanesite losion, prije nego što se sasvim osušite, tako će se bolje upiti”.

Foto: Getty Images

Što se ishrane tiče, Jennifer Aniston je upozorila da se klonimo brzinskih dijeta. “Vjerujem ako jedemo mnogo šećera i lošu hranu, da će se odraziti na naše lice, tijelo i nivo energije. Zdrava ishrana je način života, ne osjećam se uskraćeno, jer ću takođe ugoditi sebi 100%. Tijelo vas sluša. Isto kao cvijeće, procvjetaće ako se dobro ponašate prema njemu”.

Glumica takođe preporučuje redovno vježbanje i meditaciju.

 

Izvor: eonline.com

Slični članci

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin

Priyanka Chopra Jonas glumi u Matrixu 4

Ultra magazin