Ultra Popularno

Jennifer Aniston napunila 51 godinu i izgleda bolje nego ikad

Jennifer Aniston nije mogla bolje izgledati na naslovnoj strani magazina Interview koji je izašao 11. februara – tačno na dan njenog 51. rođendana. U seriji fotografija, Aniston je izgledala zaista sjajno noseći sve od male crne haljine do crne kožne jakne sa visokim čizmama. Glumica je pokazala da izgleda bolje nego ikad, ali je i otkrila intimne detalje iz svog života. 
Foto: Alique / Interview Magazine

Objavljivanje magazina na dan njenog rođendana je bilo potpuno iznenađenje za samu glumicu. “Hvala vam na rođendanskom iznenađenju. Nisam imala pojma da izlazi danas. Osjećam se ponosno i počašćeno da slavim rođendan sa ovom naaslovnom stranom. Hvala cijelom timu magazina Interview, što slavi žene svih godina…puniti 51 godinu je veoma zabavno,” napisala je na svom Instagram profilu.

Foto: Alique / Interview Magazine
Foto: Alique / Interview Magazine

U seriji pitanja koje joj je postavila njena prijatejica, glumica Sandra Bullock, Aniston je pričala iskreno o detaljima svog života i kako uvijek održava dobro raspoloženje koje njeni obožavatelji vole. “Mislim da je to zbog mog odrastanja u nestabilnoj porodici, gdje se nisam osjećala sigurno, gledajući odrasle kako su neljubazni jedno prema drugom, i gdje sam svjedočila određenim stvarima o ljudskom ponašanju zbog kojih sam mislila “ja ne želim ovo” – otkrila je. Njeno djetinjstvo je postalo rastrgano kada su se njeni roditelji razveli kada je ona imala samo 9 godina.

Foto: Alique / Interview Magazine
Foto: Alique / Interview Magazine

Aniston je objasnila kako se osjećala dok je odrastala “nisam htjela da iskusim ovaj osjećaj koji sam imala u svom tijelu. Nisam željela da niko sa kim dođem u kontakt ikada iskusi nešto slično. Tako da mogu da zahvalim mojim roditeljima što sam ovakva. Možeš biti ljut, mučenik ili možeš reći – Dobila sam limune, hajde da napravimo limunadu.”

Foto: Alique / Interview Magazine
Foto: Alique / Interview Magazine

I zaista je napravila odličnu limunadu od svog slatkog i iznenađujućeg života. Iako je otvoreno pričala o ličnim padovima, 2019. i 2020. godina su definitivno njene. 19. januara je odnjela kući SAG nagradu za rad na seriji The Morning Show, 24 godine nakon prve nagrade za rad na seriji Friends.

Kaže da je biti dio nove, uzbudljive serije za koju ljudi govore zaista lijepe stvari, divno novo poglavlje njene nevjerovatne karijere. Bez obzira na pohvale kritike ili prezir obožavalaca, nikada nije dopustila da je je to slomi, jer kako je rekla “to neće biti nešto što će me slomiti”.

Izvor: hollywoodlife.com

Slični članci

Cristiano Ronaldo poručio: “Ostani kod kuće, jer tako spašavaš živote”

Ultra magazin

Chiara Ferragni influenserka za primjer

Ultra magazin

SevdahBABY za Ultru: Ovaj film bi neko trebao da skrati, predugo traje

Ultra magazin