• Home
  • Ultra Popularno
  • Jennifer Aniston: “Iako imam 50 godina, ne osjećam se nimalo drugačije”
Ultra Popularno

Jennifer Aniston: “Iako imam 50 godina, ne osjećam se nimalo drugačije”

Glumica koja trenutno promoviše svoju nadolazeću Apple TV seriju “The Morning Show“, krasi naslovnicu oktobarskog broja časopisa InStyle, na kojoj su prikazane i njene pjegice.
Instagram / @instylemagazine
IuteCredit
IuteCredit

U priči, Jennifer Aniston se otvorila povodom svog 50. rođendana i kako je izgledalo napuniti velikih 50 u Holivudu, gradu koji često daje prednost mladima. “Ja se ne osjećam drugačije. Stvari se ni na koji način ne isključuju. Fizički se osjećam nevjerovatno”.

“Izgledaš nevjerovatno za svoje godine”, je rečenica za koju Jennifer smatra da ipak moramo izbjegavati etiketiranje i bespotrebne riječi.

Instagram / @instylemagazine

Aniston priznaje da, ako ništa drugo, osjeća da ima veću kontrolu nego ikad. „Ženama nikada nije bilo dopušteno da imaju moć“, kaže ona otvoreno. „Moć mi se danas čini seksi, kao što je ženska inteligencija i koliko su sposobne i kreativne.“

IuteCredit
IuteCredit

Ova glumica, čija je frizura nekada bila toliko ikonična, da su njen stil fanovi tražili u frizerskim salonima širom svijeta, otkrila je da je kao tinejdžerka radila kao frizerka, kako bi zaradila novac.

Ali, što se tiče njene vlastite kose sa 50 godina, Jennifer Aniston kaže da uskoro ne planira da prestane sa posjetom svom stilisti. Ili ikada, iskreno, jer će se uvjek farbati. “Neću da lažem – ne želim sijedu kosu”, kaže Aniston.

Foto: instyle

Ona je takođe, podijelila nekoliko sitnica iz svog režima ljepote. Naime, ona spada u veliki broj onih koji vole moćan sok od celera. Ako bi se mogla vratiti nazad, kaže da bi bila pažljivija prema koži i da bi uvijek u torbi nosila proizvode za zaštitu od sunca.

Instagram / @instylemagazine

Jennifer Aniston koproducira i glumi u seriji Apple TV “The Morning Show“, zajedno sa svojom koleginicom -producentkinjom Reese Witherspoon.

Ona glumi TV voditeljku čiji je kolega, koga glumi Steve Carrell, primoran da podnese ostavku nakon skandala u stilu #MeToo, a ona je prepuštena da se bori za svoj posao. “Jutarnji šou” premijerno se prikazuje ove jeseni, a Apple se već obavezao i na 2. sezonu. “Kada smo saznale da smo među prvim serijama, koje je Apple kupio, Reese i ja smo se stvarno radovale”, kaže ona.

Slični članci

Premijere i nove sezone serija koje ćemo gledati u decembru

Ultra magazin

Počinje sezona Kraljevske opere i baleta u CineStar kinima u BiH

Ultra magazin

Zvijezda serije ‘Squid Game’ Park Hae-soo predvodi korejsku verziju ‘Money Heist’

Ultra magazin