Ultra Popularno

Jennifer Aniston, Courteney Cox i Lisa Kudrow zajedno za promjene

Iako se zabavna industrija polako vraća u normalu, još uvijek nije poznat datum kada će ekipa serije Friends ponovo stati zajedno pred kamere, kako bi snimili zadnju epizodu čija premijera je trebala da bude na HBO Max. Međutim, tri dame, nakon mjeseci komunikacije putem video poziva ponovo su zajedno, ovaj put kako bi učinile dobro djelo. 

Ostalo je još samo 4 mjeseca do predsjedničkih izbora u SAD, i mnogo toga je u igri, posebno mogućnost da Donald Trump ponovo bude izabran. Zato su Jennifer Aniston, Courtney Cox i Lisa Kudrow, odlučile da snime zajednički video kako bi ohrabrile sve građane sa pravom glasa da se registruju kako bi mogli da izađu na izbore.

U SAD, za razliku od Evropskih zemalja, nije dovoljno biti na biračkom spisku, kako bi glasao moraš da se  prethodno registruješ. I kako niko ne bi zaboravio, tri glumice su objavile ovaj “nijemi” video klip na svojim društvenim mrežama. Na snimku se vidi kako nešto šapuću jedna drugoj, ali ne možemo da čujemo šta.

Instagram / @lisakudrow

Naravno, nema potrebe za zvukom, jer je sve jasno iz teksta koji prati klip: “Friends don’t let friends skip elections” – Prijatelji ne dopuštaju prijateljima da preskoče izbore. 

Ovih dana mnoge poznate ličnosti, kao što su i one, podsjetile su svoje pratioce na društvenim mrežama da je ostalo manje od 100 dana kada će se odlučivati o budućnosti zemlje i da svi moraju da aktivno učestvuju u promijeni.

 

Slični članci

Nova serija Away sa Hilary Swank stiže na Netflix

Ultra magazin

10 najboljih filmova Ryana Goslinga, rangiranih prema IMDb-u

Ultra magazin

Dwayne “The Rock” Johnson je najplaćeniji glumac

Ultra magazin