Ultra Popularno

Jedva čekamo romantičnu komediju “Last Christmas”

“Last Christmas” je ugodan praznični film, koji trebaš dodati na spisak filmova za gledanje, uz to ima i odličnu glumačku postavu. A sada je stigao novi trailer, zbog kojeg postajemo još više nestrpljivi u iščekivanju zimske sezone filmova.
Foto:vanityfair

U filmu glume zvijezde Emilia Clarke (“Game of Thrones”), Henry Golding ( “Suludo bogati Azijci”) i Emma Thompson (koja je napisala i scenario), a režija je pripala Paulu Feigu (“Djeveruše” i  “Slatka mala tajna”).

Radnja filma koja se odvija u Londonu, prati Kate (Emilia Clarke), upornu pjevačicu koja je u prošlosti  doživjela po život opasnu bolest, a trenutno radi u prodavnici za božićne dekoracije (gdje većinu vremena provodi obučena kao umiljati vilenjak).

U traileru se pojavljuje Tom (Henry Golding), koji se neprestano provlači u Kateinom životu (za šta on tvrdi da nije slučajnost), koristeći svoj šarm kako bi joj pomogao da shvati, koliko je ona sjajna osoba. Ali, ovo ne bi bila romantična komedija bez humora, koji Emilia Clarke i Emma Thompson, koja glumi njenu majku  proizvode u kombinaciji sa svojim sarkazmom i nespretnošću.

Sudeći po komentarima na Youtube-u ispod trailera, obožavaoci nisu uzbuđeni samo zbog filma. Ono što ih intrigira je zdravstveno stanje Emilijinog lika – Kate, koje je veoma slično glumičinom stvarnom životu. Naime, Emilia Clarke, otkrila je da se 2010. godine, borila za život zbog problema koje joj je izazvala aneurzma mozga. Srećom, poslije duge borbe, sve je završilo u najboljem redu.

U nastavku pogledaj  i originalni trailer iz avgusta, a finalno odbrojavanje može da počne, jer film „Last Christmas“ dolazi u kina 11. novembra. Mi jedva čekamo, a ti?

 

Izvor: popsugar.com

Slični članci

Sea Star i nakon odgađanja za iduću, ove godine ipak pratilo preko pola miliona fanova širom svijeta

Ultra magazin

“Dama” je nova pjesma Saše Lozara

Ultra magazin

Venecijanski filmski festival ipak će se održati u septembru

Ultra magazin