Ultra Popularno

Jason Momoa želi da napravi remake filma „Twins“ sa Peterom Dinkageom

Jason Momoa želi da učestvuje u remakeu filma „Twins“ 1988 sa zvijezdom serije Game of Thrones, Peterom Dinkageom.
Foto: unilad

Iako još uvijek ima nekoliko godina u ulozi Aquamana, Momoa u posljednje vrijeme reda potencijalne poslove.

Foto: unilad

On je priznao da bi volio da zamijeni ulogu Hugha Jackmana kao Wolverine i izgleda da je takođe zainteresovan da stane u cipele Arnolda Schwarzeneggera u ulozi Juliusa iz Twins-a.

1988. godine Schwarzenegger je zajedno sa Dannyem Da Vitom igrao blizance koji su produkti genetskog eksperimenta. Ljudi koji stoje iza nauke govore majci da su joj djeca umrla, ali su blizanci odvojeni i odrastaju živeći drugačije živote.

Godinama kasnije, Julius, kojeg je odgajao naučnik, saznaje istinu o svojoj majci i bratu i odlazi u Los Angeles kako bi pronašao svog brata koji živi kao nesavjestan ulični huligan.

Foto: unilad

Glumac se nedavno pojavio na Celebrity Fan Festu u San Antoniju gdje je obožavaoc predložio da se pojavi u novoj verziji filma zajedno sa Dinklageom, koji je igrao Tyriona Lannistera u seriji Game of Thrones.

Momoa je brzo izrazio svoj entuzijazam odgovarajući „Reci mi gdje da potpišem! Apsolutno. To bi bilo nevjerovatno. Volim taj film.“

Foto: twitter/Peter_Dinklage

On je opisao svog kolegu iz serije kao „nevjerovatnog“ i složio se sa moderatorom da Twitter treba da se bavi pretvaranjem ove ideje u realnost.

Obožavaoci Aquaman zvijezde će vjerovatno željeti da ga vide u bilo kojem filmu, dok bi ljubitelji originalnog filma Twins mogli biti zainteresvani da vide kako bi se Momoa i Dinklage snašli u ovim ulogama – tako da je suvišno reći da Twitteraši treba brzo da rade.

Plakat je već urađen u fotošopu, kao što možeš vidjeti ispod:

Foto: twitter/SalmanArtworks

Mnogi korisnici društvenih mreža pokazali su svoju podršku i komentarisali „Ovo se mora dogoditi“ i „Hollywoode, učiti da se ovo ostvari“.

Dinklage još nije podijelio svoje mišljenje o ideji, ali nadamo se da će ga velika podrška obožavaoca ohrabriti da se uključi!

 

Izvor: unilad.co.uk

Slični članci

Demi Lovato: Izuzetno sam osjetljiva na negativne komentare na internetu!

Ultra magazin

Završen No Sleep Festival u Beogradu!

Ultra magazin

Šta su nosile zvijezde na crvenom tepihu People´s Choice Awards

Ultra magazin