Ultra Zanimljivo

Jack’s Barber Shop i ovog novembra u piceriji “Kod Brke” u Banjaluci

Jack Daniel’s i picerija „Kod Brke“ drže do tradicije, pa su odlučili i ovog novembra organizovati besplatan Barber Shop sa ciljem podizanja svijesti o važnosti Movembera, globalnog svjetskog pokreta čiji je cilj skrenuti pažnju na bitnost preventive kada je zdravlje muškaraca u pitanju.

Tokom čitavog mjeseca novembra dio picerije „Kod Brke“ u Banjaluci, pretvoren je u kutak za besplatno šišanje i uređivanje brade. Kao pravi gentlemeni, muškarci ni ovaj put nisu zaboravili na nježniji pol, tako da je za dame organizovano besplatno profesionalno šminkanje. Kako bi druženje proteklo u veseloj atmosferi, posjetioci i posjetiteljke Barber Shopa će moći uživati u okusima najpoznatijih koktela sa Jack Daniel’som.

Brijačnice su oduvijek bile poznate kao mjesto okupljanja stanovnika grada, gdje se nerijetko rasparavljalo o važnim temama, politici, sklapali su se poslovi i vodili važni razgovori. Tako će biti i u Jack’s Barber Shopu, čija je misao ukazati na važnost prevencije kada je zdravlje u pitanju.

Pored Barber Shopa, Jack Daniel’s je za kraj spremio i jedno specijalo iznenađenje za ljubitelje viskija: “Još uvijek ne možemo otkriti o čemu se radi, ali možemo potvrditi da će se ljubiteljima viskija izuzetno dopasti. Ukoliko budete jedan od posjetilaca Jack’s Barber Shopa krajem mjeseca i budete imali sreće, možete prisustvovati jednom veoma zabavnom eventu” otkrili su iz Jack Daniel’sa.

Jack’s Barber i MakeUp Shop biće aktivni svakog četvrtka, petka i subote u mjesecu novembru, od 16 do 21 čas.

Slični članci

Počinje sezona Vage, evo šta to znači za svaki znak zodijaka

Ultra magazin

6 razloga zašto je grljenje najmilijih dobro za tvoje zdravlje

Ultra magazin

Najneobičnije svjetsko drveće

Ultra magazin