Ultra Ukusno

Iznenadi prijatelje ukusima, koji podsjećaju na more!

Godišnji odmor još uvijek nije blizu, a i do vikenda imamo još malo. Iznenadi prijatelje pozivom na druženje, uz kvalitetno vino i ukusne zalogaje, koji definitivno podsjećaju na odmor i more.

Foto Thinstock

Svakako se pobrini da tvoji gosti nešto grickaju od trenutka kada dođu na druženje. Pripremi nešto veći drveni podmetač, na kojem će sir imati glavnu ulogu, ali ipak će ti trebati malo mesa i prepečeni tost kako bi ova skladna priča imala svoju cjelinu. Pršut je definitivno u glavnoj ulozi, ali i ljutkasti kulen ili domaća kobasica je uvijek omiljena. Ovu zanimljivu platu slobodno obogati i slanim krekerima i štapićima sa susamom, te neobičnim slatkim i slanim umacima i grožđem. Prepečeni tost ili baget premaži sa maslinovim uljem i pospi začinskim biljem.

Priču će definitivno upotpuniti i cherry paradajz, sušeni ili svježi, ubaci ljutkaste papričice i nezaobilazne masline. Nemoj se ograničiti samo na jednu vrstu sira, a naš savjet je da ponudiš paletu od mekih do tvrdih, kako bi prijatelji mogli birati.

Ovo druženje se ne može zamisliti bez omiljenog vina. Uvijek ponudi i bijelo i crveno vino.

Uživaj!

Slični članci

Ovi ukusni muffini od bundeve ove jeseni su idealna slastica sa malo ugljikohidrata

Ultra magazin

Lista namirnica koje uporavaju starenje

Ultra magazin

9 jesenjih super namirnica za mršavljenje, koje trebaš jesti ove sezone

Ultra magazin