Ultra Inspirativno

Istražili smo koji su to najpopularniji planeri za 2021. godinu

Prvi korak ka ostvarivanju naših ciljeva i želja je njihovo zapisivanje. Dati pisani oblik cilju koji želiš da ostvariš, znači povećati mogućnost njegove realizacije, pokazala su mnoga istraživanja. Ljudi koji redovno zapisuju svoje želje, češće ih uspijevaju ostvariti. A da svoje snove i planove zapisuješ između lijepih i inspirativnih korica, donosimo ti najljepše planere za 2021. godinu.

CHICovnik

Instagram: Chicovnik

CHICovnik je najšarmantniji ženski planer u regiji. Planer za 2020. godinu koji je bio u pastelnim tonovima i za kojim su žene poludjele, zamjenjuje podjednako lijep za 2021. godinu, ali sa drugačijom kombinacijom boja. Inspirativne poruke, stickeri, to do lista, notes stranice – samo su neki od sadržaja unutar planera „Girl, you totally got this“.

Print4party

Print4party

Personalizovani planeri, dnevnici zdravog života, sveske, posteri … samo su neki od proizvoda koje nude Print4party. Ako i ti planiraš da vladaš svijetom 2021. godine neka to bude uz ovakav planer. Korice se mogu personalizovati.

Moj rokovnik

Instagram: moj_rokovnik

Moj rokovnik je namijenjen svima koji bi voljeli bolje da organizuju vrijeme, a u ponudi imaju mini rokovnici, dnevni planeri, standardni rokovnici, studentski planeri… Fantastično je to što sami možemo dizajnirati njegove korice i tako personalizovati rokovnik koji će nam pomoći da 2021. godinu ne provedemo u haosu.

Planner boutique

Instagram: planner.boutique

Planner boutique su planeri za ostvarivanje tvojih planova. Business, fitness, fokus, inspire me, školski, učiteljski – samo su neki od planera koji se mogu naći u ogromnoj ponudi.

Praktični planeri

Instagram: prakticni_planeri

Praktični planeri su baš onakvi kako kaže njihov naziv – praktični. Olakšaće ti privatni, ali i poslovni život, čime god da se baviš. Uz inspirativne ili personalizovane korice, svaki dan će ti pružati dodatnu motivaciju i želju za usavršavanjem. Naš favorit je novi model koji sa sobom nosi poruku “Živi kao nikad pre”.

Minino planeri

Instagram: minino.planeri

Minino planeri su nastali sa idejom da se olakša oganizacija i planiranje raznolikih aktivnosti. Iako su u početku prioritet bile mame, sada postoji i univerzalni ženski planer. “Kako zračiš tako i privlačiš”, “Do it with passion or not at all”, “Never stop dreaming”, samo su neke od inspirativnih poruka koje će te pozdraviti sa korica minino planera.

Uređeni haos

Instagram: uredjenihaos

Uređeni haos je još jedan rokovnik koji dnevne obaveze dovodi u red. Pomaže da organizuješ svoj dan i posao, te napominje da svakog dana napraviš vrijeme za sebe, tako što ćeš urediti haos u svom životu.

Street of happiness

Instagram: streetofhappiness

Street od happiness planere je moguće personalizovati po svojoj želji, a ne zaboravi da su personalizovani pokloni uvijek najbolji izbor. Zanimljiva unutrašnjost i različite rubrike svake godine osvježe novu verziju planera, a ovaj put su napravili miks planera, prijenosnog punjača, etuia za kartice, držača za mobilni telefon i hemijske olovke – sve na jednom mjestu. 5u1 planer koji misli na sve što mi svakodnevno zaboravimo.

Magical book

Instagram: magical.book_lab

Premium rokovnici upakovani u raznobojne korice i personalizovani po želji su najbolji opis magical planera. U ponudi je novi baršunasti ClockMe planer za sve preduzetnike iz uslužnih djelatnosti. Uz mnoštvo motivacionih citata, planeri su podsjetnik na srećan i ispunjen život.

Slični članci

7 načina da postaneš bolji partner u vezi ili braku

Ultra magazin

Jednostavna 5-minutna rutina za uklanjanje anksioznosti prije spavanja

Ultra magazin

Pilates instruktorka Ivana Dević: “Želim da pružim ljudima mogućnost da postanu i ostanu najbolja verzija sebe”

Ultra magazin