• Home
  • Ultra Popularno
  • Issa Rae i Kumail Nanjiani doslovno su savršen romantični par u filmu Lovebirds
Ultra Popularno

Issa Rae i Kumail Nanjiani doslovno su savršen romantični par u filmu Lovebirds

The Lovebirds je film koji bi, u normalnim okolnostima, mogao izgledati kao nešto što smo vidjeli prije: Par usred raskida pogrešno je umiješan u slučajno ubistvo i za jednu noć mora shvatiti kako se izvući iz nevolje, istovremeno pokušavajući odlučiti da li bi njihova veza zaista trebala biti gotova. To je naizgled prosječna Bonnie i Clyde zavrzlama, što je, realno, već viđeno. Ali ljudi u središtu ove nove iteracije su ono što je doslovno savršeno. Issa Rae i Kumail Nanjiani, koji igraju Leilani i Jibrana, zvanično su naš omiljeni par u romantičnoj komediji.
Netflix

Film počinje ujutro nakon njihovog prvog izlaska. Početak iz snova jasno pokazuje da ovo dvoje glumaca imaju sjajnu hemiju, ali je još bolje kada film preskoči četiri godine unaprijed. Nisu više savršen par, a Issa i Kumail izgledaju kao da se još više zabavljaju kroz svađe para.

The Lovebirds, u režiji Michaela Showaltera (koji je prethodno snimio The Big Sick, u kojem glumi Nanjiani, i koji je koautor kultnog favorita Wet Hot American Summer), ima smiješan, slobodan duh. Ovo dvoje su malo ludi i stvoreni su jedno za drugo; ali potrebna im je ta apsurdna misterija oko ubistva da bi ih natjerala da to vide.

Issa i Kumail odvojeno imaju uspješne komičarske karijere, ali ovaj film im zaista omogućava da zajedno blistaju.

Film je dostupan na Netflixu.

Slični članci

Glumac Hugh Jackman možda ima tajnu sreće, vitalnosti i mladolikosti

Ultra magazin

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin