Ultra Popularno

Ispuni zimske dane smijehom – pogledaj ovih 5 komedija na Pickbox NOW

Bliži se period godine kada omiljena aktivnost mnogih postaje odmaranje ispred ekrana uz kokice. Izlaske vikendom zamjenjuju kućna druženja sa društvom, a njihov neizostavni dio je gledanje novih i zanimljivih filmova. U tom duhu ti donosimo prijedloge filmova na Pickbox NOW, idealne za praznično vrijeme koje uskoro nastupa. Slatke komedije služe tome da nas razvesele, a ovih pet u kojima glume neki od najboljih glumaca današnjice – poput Salme Hayek, Keire Knightley, Scarlett Johansson i Julianne Moore, obezbijediće ti veće ispunjeno smijehom.

5. Kako postati latino lover (How To Be A Latin Lover) 

Maximo želi biti bogat, a da ništa ne mora raditi, pa zavodi starije bogate žene. Na kraju i oženi dvostruko stariju gospođu. 25 godina poslije, umoran je od buđenja pokraj svoje 80-godišnje supruge koja ga odluči zamijeniti mlađim. Izbačen iz vile, završi u sestrinom stančiću, a uz pomoć rođaka pokušava se domoći nove bogate mete.

Glumci: Eugenio Derbez , Salma Hayek, Kristen Bell

4. Middleton (At Middleton) 

Edith Martin i njena nervozna kćerka Audrey dođu na turneju po Univerzitetu Middleton, gdje su u obilasku i George Hartman i njegov nemotivisani sin Conrad. U jednom trenutku se Edith i George izgube i odlutaju, te se zbliže dok traže svoju grupu.

Glumci: Andy Garcia, Vera Farmiga, Taissa Farmiga

3. Ženski mozak (Female Brain) 

Istraživanje biohemije ženskog mozga koje provodi neuronaučnica Julia prikazano je kroz odnose tri para: Zoe i Grega čije karijere počnu uticati na njihov brak, zatim Lise i Stevena koji žele začiniti svoj brak, te Lexi koja stalno pokušava promijeniti svog dečka Adama. U međuvremenu Julijine moždane sinapse počnu pojačano raditi kad se njenoj studiji pridruži zgodan subjekat.

Glumci: Whitney Cummings, Toby Kebbell, Beanie Feldstein

2. Zauvijek mlada (Laggies) 

Megan se uspaniči kada je njen dečko zaprosi, pa se na sedam dana sakrije kod svoje nove prijateljice, 16-godišnje Annike koja živi sa svojim ocem.

Glumci: Keira Knightley, Chloë Grace Moretz, Sam Rockwell

1. Don Jon 

Jon Martello uspješan je zavodnik koji svaku veče uspije osvojiti „desetku“. Ali ni najbolje veze za jednu noć ne usrećuju ga kao pornografija. Traži ispunjeniji seksualni život, a na putu će sresti dvije potpuno različite žene od kojih će naučiti mnogo o životu.

Glumci: Joseph Gordon-Levitt , Scarlett Johansson , Julianne Moore

Slični članci

Aleksandra Radović: Hitovi se ne planiraju

Ultra magazin

Rihanna lansirala liniju za njegu kože Fenty Skin

Ultra magazin

Novi film Amy Adams umjesto u kina, stiže na Netflix

Ultra magazin