Ultra Zanimljivo

Iskoristite pun mjesec 12. novembra za ostvarenje snova

Pun mjesec, u utorak 12. novembra 2019. na 19 ° Bika, je sjajan za postizanje dugoročnog cilja. Pun mjesec u novembru 2019. pomoći će vam da svoje snove pretvorite u stvarnost, jer aktivira glavni planetarni aspekt 2019. godine, Saturn sekstil Neptun.
Instagram/@postwook

Intenziviran Plutonom i uveličan punim mjesecom, aspekt Saturn sekstil Neptun pomaže vam da završite nešto na čemu ste radili tokom čitave godine.

Stvari ćete osjetiti dublje i snažnije. Intenzivne emocionalne reakcije mogle bi dovesti do pozitivne psihološke transformacije. Ovo je dobar pun mjesec za zaustavljanje loših navika.

Mars sekstil Jupiter daje energiju, inicijativu i puno sreće za postizanje uspjeha. To takođe daje veliku količinu energije za pokretanje i završavanje ove posljednje faze vašeg dugoročnog cilja.

Sunce nasuprot Mjesecu dovodi do oštrijeg fokusa na vaš dom, porodicu i intimne odnose tokom naredne dvije sedmice od ove faze Mjeseca. Suprotne sile, kao što su posao nasuprot kuće ili ono što vam je potrebno, u odnosu na ono što želite, stvaraju unutrašnju napetost i spoljne pritiske. To može dovesti do sukoba i kriza koje iscrpljuju vašu energiju.

Lunarne kvalitete emocija i instinkta dostižu svoj vrhunac pri punom mjesecu. Zato iskoristite svoju povećanu emocionalnu snagu i intuiciju da biste prevladali bilo kakve izazove u vezi. Podsvjesna svjesnost omogućava nepristrasan i uravnotežen pogled na vaše lične odnose. Jasno ćete vidjeti bilo kakvu dinamiku odnosa ili negativne osjećaje koji uzrokuju disharmoniju.

Pun mjesec nalazi se nasuprot Merkura, što donosi potencijal za probleme u komunikaciji, a stvari pogoršava i retrogradno kretanje Merkura. Ali ovo je, u stvari, pozitivan pun mjesec u mnogim aspektima.

Svi retrogradni izazovi Merkura mogu se riješiti skladnim aspektima Saturna, Neptuna i Plutona. Mars sekstil Jupiter ima izuzetno sretan uticaj.

Mogući su nesporazumi i argumenti, ali skladni aspekti Saturna i Neptuna smanjuju te rizike. Ovo je dobar period za provođenje mirnog vremena u razmišljanju ili razgovaranju o nekim vašim unutrašnjim osjećajima za koje smatrate da vas obuzdavaju.

Iskoristite ovaj pun mjesec kako biste se ponovo napunili energijom, vježbali samokontrolu, kako biste znali da ste vrijedni i kako bi uredili svoje finansije. Otvorite se darovima koji se nude, držite otvoreno srce i otvoren um, jer nikada ne znate koja blaga mogu biti osvijetljena pod svjetlošću mjeseca.

 

Izvor: astrologyking.com

Slični članci

Mladi mjesec u Ribama donosi ljubav, kreativnost i sanjarenje

Ultra magazin

Upoznaj Ziru, preslatkog psića koji obožava ići u kupovinu

Ultra magazin

Top 5 prirodnih ulja protiv starenja kože

Ultra magazin