Ultra Inspirativno

Iskoristi akcijske cijene Ultra majica i dukseva za Dan žena

IuteCredit Cash
IuteCredit Cash

Sa dolaskom marta, možemo zvanično poželjeti dobrodošlicu proljeću i toplijem vremenu. A još jedan dan koji vrijedi spomenuti u trećem mjesecu je 8. mart – Dan žena. Kada spojimo sunčane dane i omiljene žene, momentalno nam se pojavi osmijeh na licu, zar ne?

Ultra magazin

Drugarice, sestre, mame, bake, kolegice sa posla i ostale mnogobrojne žene u tvom životu mnogo su zaslužne što imaš razlog za smijeh i tokom burnih dana. Zato podstičemo žene da svakodnevno jedne drugima budu podrška, prijateljice i vjetar u leđa.

Ipak, 8. marta je ta ljubav gotovo opipljiva i slavi sve žene svijeta. Zato, u susret danu žena predlažemo da omiljenim damama u svom životu pokloniš Ultra duks ili Ultra majicu po akcijskoj cijeni od 35, odnosno 20 KM.

IuteCredit Cash
IuteCredit Cash

Naši Ultra duksevi nazvani naravno po ženama – Betty i Ramona, namijenjeni su svim djevojkama i ženama, koje vole biti drugačije i unikatne, dok crveni duksevi sa natpisima „Zagrli ljubav“ i „Ljubi da prođe“ čine hodajuću kreaciju ljubavi.

Tu su i Spavalica, Drugarica, Kraljica, Ljepotica, Pametica, Šefica, Šminkerica, Putnica, Buntovnica i Zavodnica – sigurni smo da za svaku ovu riječ imaš prijateljicu kojom je opisuješ. 10 majica sa zanimljivim natpisima koji aludiraju na ličnost osobe, savršen su znak pažnje i podsjetink svima koji ih dobiju na njihove dominatne osobine.

Zato, ukoliko još tražiš savršen poklon za 8. mart, uputićemo te na Ultra Webshop, gdje po akcijskim cijenama možeš doći do majice ili duksa po želji.

Slični članci

Koji dijelovi tijela stradaju zbog stresa i šta ti tijelo poručuje?

Ultra magazin

Ksenija Mijatović: “Šta mi znači moje dobro, ako ljudima oko mene nije dobro“

Ultra magazin

10 pravila japanske filozofije za ispunjen i srećan život

Ultra magazin