Ultra Popularno

Irska krimi serija „Blood“ na Pickbox NOW!

Blood je nova irska krimi serija, koju možeš pogledati na Pickbox NOW! Premijerno gledaj cijelu sezonu ove izazovne krimi poslastice, koja je okarakterisana kao psihološki triler i irski noir. Bavi se skrivenim porodičnim tajnama, sjećanjima i uticajem prošlosti na sadašnje vrijeme i nova dešavanja u životima glavnih aktera.

Foto Pickbox NOW

Cat Hogan (Carolina Main) je žena, koja bježi od svoje prošlosti, ali kad njena majka Mary (Ingrid Craigie) „slučajno“ umre, Cat je primorana da se suoči sa svojom porodicom, koju izbjegava posljednjih 10 godina. Uvijek je bila crna ovca u porodici, a sada ovaj neugodni porodični sastanak probudi zlokobne demone prošlosti i obasja sumnjom majčinu smrt.

Koliko god Cat željela vjerovati da je smrt majke bila nevina, počinje uviđati da njen otac Jim (Adrian Dunbar) ima rupe u priči i njene sumnje počinju da se gomilaju. Sedam dana nakon Maryne smrti Cat pokušava otkriti istinu gledajući u prošlost da bi razumjela sadašnjost.

Foto Pickbox NOW

Krimi serija Blood utemeljena je na uvjerljivim likovima i porodičnim odnosima, sa kojima se lako poistovjetiti. Glumci odaju utisak kao da su zaista u rodu, što proizlazi i iz izvrsnog scenarija koji je napisala Sophie Petzal (The Last KingdomRiviera).

U glavnoj ulozi je Carolina Main (Unforgotten), koja tumači ulogu Cat. Posljednjih 10 godina živi u Dublinu, ali se ipak vraća u malo irsko mjesto u kojem je odrasla. Adrian Dunbar (Line of Duty) izvrstan je u ulozi Catina oca Jima, za kojeg Cat sumnja da ima veze s majčinim ubistvom. Osim njih, tu su i Diarmuid Noyes (Borgia) kao Catin mlađi brat Michael i Grainne Kennan (Black Mirror) kao Catina starija sestra Fiona.

Foto Pickbox NOW

U novom i uzbudljivom pogledu na krimi žanr, konstantno je prisutna dilema da li je Cat paranoična ili je zaista otkrila strašnu istinu o svom ocu. Ništa i niko ne mogu se uzeti sa strogom sigurnošću. U seriji „Blood“ istina zavisi od toga koga pitaš.

Psihološki triler Blood gledaj već sada na Pickbox NOW!

Slični članci

Billie Eilish oborila rekord s temom Jamesa Bonda

Ultra magazin

Harrison Ford odbacio meso i mliječne proizvode, jer su štetni za okolinu

Ultra magazin

“Prijatelji” se vraćaju u ekskluzivnom HBO Max specijalu!

Ultra magazin