Ultra Popularno

Irina Shayk i dalje vjeruje u brak, nakon prekida sa Bradleyem Cooperom

Irina Shayk je progovorila o svom životu i karijeri u novom intervjuu za magazin Harper’s Bazaar, prvom nakon prekida sa glumcem Bradleyem Cooperom.
Foto: Harper’s Bazaar / Zoey Grossman

U ljetnom digitalnom izdanju magazina, 33-godišnji model dotiče nekoliko tema, kao što je prihvatanje njenog autentičnog bića, majčinstva i njene matične zemlje, Rusije. Ona takođe govori o opsesivnoj zainteresovanosti javnosti za njenu vezu sa Bradleyem Cooperom, sa kojim dijeli 2-godišnju kćer Leu.

Irina i Bradley – koji su se počeli viđati 2015. godine, a raskinuli u junu – zadržali su svoju romantiku od očiju javnosti tokom četiri godine veze i nikada nisu bili u braku. Iako Irina nije komentarisala prekid, njen najnoviji razgovor s magazinom Harper’s Bazaar – što je njezina prva naslovna strana od raskida – sugeriše da je odlučila da ide dalje.

Foto: Harper’s Bazaar / Zoey Grossman

Evo šta je rekla na neke teme:

O javnom interesu za njen privatni život: “Mislim da su to samo odlike ljudskih bića: ako nešto ne možete imati, želite da imate. Želite vidjeti šta je iza zavjese. To je radoznalost.”

O vjerovanju u brak: “Vjerujem li u brak? Da, naravno. Ja nisam osoba koja je protiv toga.”

O savršenstvu i prirodnoj ljepoti: “Nisam savršena. Imam loše dane za kožu i kosu. Ponekad ne izgledam kao model. Ja sam samo pravo ljudsko biće … Ako neko želi da popuni usne zato što se osjeća loše, Bog ih blagoslovio, ja nikoga ne osuđujem, ali uvijek promovišem prirodnu ljepotu, jer mislim da živimo u ovom savršenom svijetu gdje svako želi biti savršen, ali ja nisam savršena. Savršenstvo ne postoji, ja ću imati bore, i imam bore, samo moraš prihvatiti ideju starenja i tijela u svakoj fazi, i samo je proslaviti. Shvatiti da ljudski proces nije savršen.”

Foto: Harper’s Bazaar / Zoey Grossman

O autentičnosti i majčinstvu: “Moraš biti zaista ono što jesi za svoju djecu, inače živiš u laži. Zašto moraš nositi dužu suknju, samo zato što si majka. Ne. Ne verujem u to. Stvarno ne … Zašto moraš da mijenjaš ko si i kako se osjećaš samo zato što si postala majka? Stvarno vjerujem da ako nešto voliš, možeš odrediti prioritete. Majčinstvo je samo dodatak tvom životu”.

O ulogama žena u njenoj domovini, Rusiji: “Žene su one koje mogu sve da podnesu. Žena može odgajati djecu, raditi, a kada se vrati kući, može kuhati, čistiti i raditi teške poslove!” Moraš naučiti kako da zabiješ čavao u zid, kako da objesiš zavjese. Znam sve o tome kako posaditi krompir i krastavce, jer u Rusiji tako preživljavaš zimu”.

O poslu modela i udobnosti u svojoj koži: “Moraš znati šta želiš i moraš se držati svojih odluka, ljudi će ti reći: ‘Previše si mršava ili predebela’. Moraš naučiti kako da voliš sebe i da ti je udobno u svojoj koži. Ako se stvarno voliš zbog onoga što jesi, mislim da možeš da uradiš bilo šta”.

Slični članci

Glumac Hugh Jackman možda ima tajnu sreće, vitalnosti i mladolikosti

Ultra magazin

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin