Ultra Popularno

Irina Shayk i dalje vjeruje u brak, nakon prekida sa Bradleyem Cooperom

Irina Shayk je progovorila o svom životu i karijeri u novom intervjuu za magazin Harper’s Bazaar, prvom nakon prekida sa glumcem Bradleyem Cooperom.
Foto: Harper’s Bazaar / Zoey Grossman

U ljetnom digitalnom izdanju magazina, 33-godišnji model dotiče nekoliko tema, kao što je prihvatanje njenog autentičnog bića, majčinstva i njene matične zemlje, Rusije. Ona takođe govori o opsesivnoj zainteresovanosti javnosti za njenu vezu sa Bradleyem Cooperom, sa kojim dijeli 2-godišnju kćer Leu.

Irina i Bradley – koji su se počeli viđati 2015. godine, a raskinuli u junu – zadržali su svoju romantiku od očiju javnosti tokom četiri godine veze i nikada nisu bili u braku. Iako Irina nije komentarisala prekid, njen najnoviji razgovor s magazinom Harper’s Bazaar – što je njezina prva naslovna strana od raskida – sugeriše da je odlučila da ide dalje.

Foto: Harper’s Bazaar / Zoey Grossman

Evo šta je rekla na neke teme:

O javnom interesu za njen privatni život: “Mislim da su to samo odlike ljudskih bića: ako nešto ne možete imati, želite da imate. Želite vidjeti šta je iza zavjese. To je radoznalost.”

O vjerovanju u brak: “Vjerujem li u brak? Da, naravno. Ja nisam osoba koja je protiv toga.”

O savršenstvu i prirodnoj ljepoti: “Nisam savršena. Imam loše dane za kožu i kosu. Ponekad ne izgledam kao model. Ja sam samo pravo ljudsko biće … Ako neko želi da popuni usne zato što se osjeća loše, Bog ih blagoslovio, ja nikoga ne osuđujem, ali uvijek promovišem prirodnu ljepotu, jer mislim da živimo u ovom savršenom svijetu gdje svako želi biti savršen, ali ja nisam savršena. Savršenstvo ne postoji, ja ću imati bore, i imam bore, samo moraš prihvatiti ideju starenja i tijela u svakoj fazi, i samo je proslaviti. Shvatiti da ljudski proces nije savršen.”

Foto: Harper’s Bazaar / Zoey Grossman

O autentičnosti i majčinstvu: “Moraš biti zaista ono što jesi za svoju djecu, inače živiš u laži. Zašto moraš nositi dužu suknju, samo zato što si majka. Ne. Ne verujem u to. Stvarno ne … Zašto moraš da mijenjaš ko si i kako se osjećaš samo zato što si postala majka? Stvarno vjerujem da ako nešto voliš, možeš odrediti prioritete. Majčinstvo je samo dodatak tvom životu”.

O ulogama žena u njenoj domovini, Rusiji: “Žene su one koje mogu sve da podnesu. Žena može odgajati djecu, raditi, a kada se vrati kući, može kuhati, čistiti i raditi teške poslove!” Moraš naučiti kako da zabiješ čavao u zid, kako da objesiš zavjese. Znam sve o tome kako posaditi krompir i krastavce, jer u Rusiji tako preživljavaš zimu”.

O poslu modela i udobnosti u svojoj koži: “Moraš znati šta želiš i moraš se držati svojih odluka, ljudi će ti reći: ‘Previše si mršava ili predebela’. Moraš naučiti kako da voliš sebe i da ti je udobno u svojoj koži. Ako se stvarno voliš zbog onoga što jesi, mislim da možeš da uradiš bilo šta”.

Slični članci

Angelina Jolie se zvanično pridružila Marvel filmskom svemiru

Ultra magazin

Njen glas oduzima dah. Ona je Yebba!

Ultra magazin

Kada stiže film Downton Abbey? Evo šta znamo do sada…

Ultra magazin