Ultra Popularno

Internetom kruži “Screen Test” za biografski film o Robinu Williamsu

IuteCredit
IuteCredit

Ono što izgleda kao “screen test”, koji je procurio u javnost za navodno nadolazeći biografski film o Robinu Williamsu pod nazivom „Robin“ postaje viralan, a ljudi na društvenim mrežama zahtijevaju da glumcu iz videa, Jamieju Costi odmah bude dodijeljena uloga Robina.

film o robinu williamsu
NEW YORK, NY – MAY 15: Robin Williams attends CBS 2013 Upfront Presentation at The Tent at Lincoln Center on May 15, 2013 in New York City. (Photo by Ben Gabbe/Getty Images)

I zaista, Costino tumačenje legendarnog komičara i holivudske zvijezde Robina Williamsa, navela bi svakog razumnog obožavaoca da navija za njega u toj ulozi. Pogledaj ovaj nevjerovatan, snažan, potresan isječak, prije nego što te obavijestimo o tome šta se zaista dešava u ovoj internet vratolomiji.

Reakcija na Costin “screen test”, koji je u manje od 24 sata prikupio više od 150.000 pregleda, navela je komentatore da se Costa ubaci u ovu ulogu.

Komentari na Youtube -u uključuju “Kada će ovo biti u kinima?”, “Ako bi neko trebao igrati Robina, to mora biti Jamie”, i “A oskar ide … Jamieju Costi za njegovu ulogu Robina Williamsa u Robinu.” „Testni snimak ?! Ovo je zapanjujuće. Jamie Costa mora biti u ekipi za biografski film o Robinu što je prije moguće.“

IuteCredit
IuteCredit

U stvari, ovo nije bio screen test. Ovo je hrabar pokušaj da se izazove interes za mogućnost biografskog filma Robina Williamsa. Jamie Costa je isječak postavio na svoj Youtube kanal, vjerovatno u nadi da će okupiti investitore, a možda i podršku porodice Williams za ovaj ambiciozni projekat. Costa ne ide na audiciju za ulogu, on promoviše ideju o biografiji Robina Williamsa, definitivno s Jamiejem Costom u glavnoj ulozi.

On je mala zvijezda Youtube -a (125.000 subscribera) i malo je posuđivao glas za TV i video igre, ali većina njegovih video zapisa su neovlašteni “fan films”, koji se odnose na Ratove zvijezda, Park iz doba Jure i franšize stripova.

Da Hollywood snima biografski film o Robinu Williamsu, čini se da je malo vjerovatno da bi Costa bio pozvan na audiciju. Ali ipak, ovaj pokušaj rekonstrukcije njegove vlastite glavne uloge u biografiji Robina Williamsa, mogao bi privući interes nekih streaming servisa ili nezavisnog studija u doba selebritija na internetu. Ali, Robin Williams je za mnoge svetinja i ovo polje je osjetljivo. Tema je već uspješno obrađena u prošlogodišnjem dokumentarnom filmu „Robin’s Wish“, koji se bavi mnogo težim temama Williamsove borbe sa demencijom i Parkinsonovom bolešću.

Njegovi obožavaoci bili su bijesni 2015. kada je britanska TV emisija, pokušala prikazati Williamsove posljednje sate. I svaki projekat koji nema podršku njegove udovice Susan Schneider Williams ili njegove kćerke Zelde Williams, vjerovatno će biti odbijen i od strane mnogih legija Williamsovih obožavalaca.

Izvor: sfist.com

Slični članci

Katy Perry objavila obradu klasika grupe Beatles “All You Need Is Love”

Ultra magazin

Halloween party u Delta Planetu 30. i 31. oktobra

Ultra magazin

Film Dune osvojio kino blagajne, a stižu i prve recenzije filma

Ultra magazin