Ultra Ukusno

Indomie je jedan od 10 najomiljenih svjetskih brendova!

IuteCredit
IuteCredit

Indomie, jedan od prvih brendova nudli u Indoneziji, potrošači sve više konzumiraju i na bh. tržištu, te je ovo ukusno jelo, koje je pri tome jednostavno za pripremu postalo omiljeno u mnogim domovima. Nakon više od četiri decenije postojanja Indomie konstantno radi na još boljem kvalitetu proizvoda, ali i proširuje svoju ponudu. Indomie nudle se nalaze u top 10 omiljenih svjetskih brendova, koji potrošači vole i redovno konzumiraju!

Foto Indomie BiH

Indofood je najveći svjetski proizvođač nudli, koji svoje proizvode uspješno distribuira po svim kontinentima. Indomie proizvodi mogu se pronaći u Australiji, Aziji, Africi, Novom Zelandu, SAD-a i većini europskih i bliskoistočnih zemalja, a omiljeni su i  potrošačima u Bosni i Hercegovini.

Foto Indomie BiH

Indomie je svoju proizvodnju počeo lansiranjem klasičnih nudli sa okusom piletine, a sada je postao brend domaćinstva koji svi vole, uz mnoštvo različitih proizvoda. Na našu trpezu dolazi u velikoj lepezi okusa, jednostavan za pripremu, približavajući nam egzotične meridijane kroz ugođaj za sva čula.

Foto Indomie BiH

Indomie nudle su napravljene od pažljivo odabranih sastojaka, najkvalitetnijeg brašna i svježih začina, iz prirodnih resursa Indonezije, što mu daje jedinstven i prepoznatljiv okus.  Najpopularniji Indomie nudli su “Mi Goreng” – što doslovno znači prženi rezanci. Jednostavni za pripremu i ukusni, postali su najbolji izbor kada nemamo mnogo vremena za pripremu obroka.

Foto Indomie BiH
IuteCredit
IuteCredit

Skuhaj, procijedi, dodaj omiljeni okus i jelo je spremno! Tri jednostavna koraka za vrhunski užitak za sve ljubitelje nudli. U narednim danima ćemo predstaviti zanimljive recepte sa Indomie nudlama, koje ćeš sigurno probati pripremiti za svoje najbliže.

Zaprati Indomie BiH Facebook stranicu, kao i Instagram profil @indomiebih

Dobar obrok za dobar dan!

Slični članci

8 namirnica koje će ti pomoći tokom PMS-a i menstrualnog ciklusa

Ultra magazin

Iznenađenje! Bijela riža je zapravo bolja od smeđe riže

Ultra magazin

Neodoljiva čokoladna torta sa cimetom

Ultra magazin