Ultra Moderno

Ideje za najbolje modne kombinacije na plaži ovog ljeta

Na moru i godišnjem odmoru ne nosimo samo kupaći kostim, potrebne su nam dodatne interesantne krpice i asesoari, da obogatimo našu ljetnu odijevnu kombinaciju. Donosimo ti nekoliko konkretnih ideja za odijevne predmete i asesoare, kako da obogatiš i osvježiš svoj ljetnji look na plaži ovog ljeta!

Foto: kohls.com

Kratke texas hlače, kombinezon ili lepršava suknja će upotpuniti tvoju kombinaciju. Lepršavi materijali svjetlijih nijansi, idealni su za visoke temperature. Možeš izgledati elegantno bez velikih napora. Ne zaboravi na adekvatnu udobnu obuću kao što su rimljanke ili ravne sandale, ali i torbicu koja prati tvoj outfit.

Foto: kohls.com

Možda ćeš poslije plivanja u moru i odmaranja na plaži, poželjeti da prošetaš ili odeš na ručak ili večeru, tu su prijedlozi za neke odijevne predmete i asesoare, koji su idealni za ovo ljeto.

Foto: matchesfashion.com

 

Naravno biraj udobnu prozračnu odjeću, koja će neće dodatno opterećivati, a koja će fantastično istaknuti tvoj stil i autentičnost.

Foto: matchesfashion.com
Foto: fashionmakestrends.com
Foto: HM

I na godišnjem odmoru, pa čak i na plaži možeš izgledati nevjrovatno, svježe i moderno uz nekoliko trikova i odabirom savršenih komada, koji se mogu super kombinovati.

Foto: miabellebaby
Foto: fashionmakestrends.com
Foto: loomrack
Foto: standard.co.uk
Foto: unsplash
Foto: fashionmakestrends.com

 

Osmisli svoju idealnu kombinaciju i uživaj u ljetu!

 

Slični članci

Haljine kao optička iluzija

Ultra magazin

Pink, kraljica kratkih frizura, upravo je predstavila najkraću frizuru do sada

Ultra magazin

Avon makeup s kojim ćeš zasijati u svakoj prilici

Ultra magazin