Ultra Moderno

Idealna za vrele ljetnje dane: kraljica punđa

IuteCredit
IuteCredit

Ljeti je jednostavno previše vruće da bismo fenirale i peglale kosu. Srećom, postoji rješenje! Punđe su lijepe, romantične i lako se prave (ne pričamo o onim starim, uštogljenim punđama sa tonom laka). Nezavisno od toga da li ideš na posao, kafu, večernji koktel ili svadbu – punđa je ljeti spas. Pogledaj šta je to moderno ovog ljeta i kako da i ti imaš trendi punđu, koja će privlačiti pažnju.

Neuredna punđa

Neuredna punđa je već odavno popularna i na crvenim tepisima. Jednako dobro izgleda i uz elegantnu haljinu, uz šorc i majicu. Ovo je najbolja brzinska frizura, kada želiš da izgledaš lijepo, ali i opušteno i sexy. Jednostavno razbaruši rep i ubaci par ukosnica.

Visoka punđa

Male i visoke punđe u balerina stilu su takođe popularne. Odličan način da svu kosu podigneš i skloniš sa lica. Ovu punđu možeš samo svezati, a možeš i isplesti pletenicu, koju ćeš onda skupiti u punđu.

Niska punđa

Ovo je najelegantnija opcija. Češljom dobro izravnaj kosu na tjemenu, a onda kosu repa obavij preko gumice, ili ako ti je kraća kosa, ostatak samo ubaci ispod repa. Dobićeš malu zategnutu punđu, koja stoji na mjestu cijeli dan (ili noć).

Složena punđa

Ako imaš vremena i želiš nešto drugačije, možeš se poigrati motanjem kose i napraviti nešto komplikovanije i zanimljivije. Ako pak nemaš talenta za to, neuredna punđa je prava stvar za tebe.

Dupla punđa

Dvije punđe umjesto jedne. Ovo je dobar potez za one djevojke koje imaju mnogo kose, pa im jedna punđa izgleda dosta veliko, a i teško se veže. Duplu punđu možeš vezati visoko ili nisko – zavisno od tvojih želja, ali i stajlinga.

Ovu varijantu punđe nosi i J.Lo, zašto ne bi i ti?

Punđa od pletenica

Afro pletenice preko čitave glave su opet in. I njih možeš skupiti u punđu i dobiti posebnu frizuru.

 

 

Slični članci

Može li nošenje određenih boja poboljšati naše raspoloženje?

Ultra magazin

Bronzani ljetnji izgled sa potpisom brenda Catrice

Ultra magazin

Dezodorans ili antiperspirant? Prednosti i mane.

Ultra magazin