Ultra Zanimljivo

Holivudske zvijezde koje su se vjenčale u tinejdžerskoj dobi

Svi vole čuti zanimljive ljubavne priče, posebno kada su u njih uključene holivudske zvijezde. Brojni su slučajevi da se poznate osobe vjenčaju prije nego što napune dvadeset godina. U nekim su slučajevima brakovi završili brzo razvodom, a u drugima su parovi dugo ostali zajedno.

U tinejdžerskim danima poznata kao problematična, glumica Drew Barrymore prvi je put bila zaručena (ali nije bila u braku) s Lelandom Haywardom, kada je imala 16 godina. Zatim se udala za Jeremyja Thomasa 1994. godine kada je imala 19 godina. Par se vjenčao nakon samo šest sedmica poznavanja, a razveo se nakon samo dva mjeseca braka.

Getty Images

Koliko dnevno informacija dospije u javnost o Kim Kardashian, teško je bilo upamtiti da se prije sadašnjeg braka već udavala. Srednja sestra Kardashian udala se za muzičkog producenta Damona Thomasa 2000. godine kada je imala 19 godina. Par je imao burnu vezu i razveo se 2004. godine.

Getty Images

Glumica Demi Moore se udala za muzičara Freddyja Moorea 1981. sa samo 18 godina. Par se razveo nekoliko godina kasnije, ali glumica je do danas zadržala prezime bivšeg supruga.

Getty Images

Šesnaestogodišnja Marilyn Monroe udala se za porodičnog prijatelja Jamesa Doughertyja 1942. godine, kako ne bi morala ići u drugo sirotište. Par se razveo četiri godine kasnije.

Getty Images

Glumica Olivia Wilde se 2003. godine udala za italijanskog princa i producenta Taoa Ruspolija, kada je imala 19 godina. Razveli su se osam godina kasnije.

Getty Images

Zvijezda filma “Sam u kući” Macaulay Culkin oženio je glumicu Rachel Miner 1998. kada su oboje imali 18 godina. Raskinuli su 2000. godine, a razveli se dvije godine poslije.

Getty Images

Ava Gardner udala se za holivudsku zvijezdu Mickeyja Rooneyja 1942. kada joj je bilo 19 godina. Rooney je navodno zaprosio na prvom sastanku, ali trebao je pitati 24 puta prije nego što je rekla da. Međutim, razveli su se 1943. godine.

Getty Images

Poznata i po tome što se osam puta udavala za sedam muškaraca, nije iznenađenje da je Elizabeth Taylor započela rano sa brakovima. Za svog prvog supruga Conrada Hiltona se udala 1950. kada je imala 18 godina.

Getty Images

Milla Jovovich se udala za svog prvog supruga Shawna Andrewsa 1992. kada je imala 16 godina. Ali, njena je majka poništila brak samo dva mjeseca kasnije.

Getty Images

Melanie Griffith se udavala za Don Johnsona dva puta: prvi put 1976. kada je imala 19 godina, a drugi put 1989. Oba braka su na kraju završila razvodom.

Getty Images

 

Izvor: starsinsider.com

Slični članci

Jysk se obavezao na 100% uvođenje održivog pamuka do kraja 2024.

Ultra magazin

Novi HT ERONET leteći internet možeš ponijeti gdje god ti treba

Ultra magazin

Veliki horoskop za mart!

Ultra magazin